F. Wimmer 21.
R. Fikejz 26. (p.)
T. Rezek 74.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezek se ukázal jako pravá posila a rozhodl duel svou hlavičkou


Branky


21. F. Wimmer , 26. R. Fikejz (p.) , 74. T. Rezek - 1. T. Beníšek , 56. P. Papoušek
0

Vysoké Mýto tak nakonec přetlačilo svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu se odehrál první domácí zápas na hřišti č. 2,když hlavní hřiště prochází kompletní rekonstrukcí a bude se na něm hrát ,až na jaře příští rok. Mýto hosté z Turnova zaskočili asi nejrychlejší brankou v divizi. Hned po rozehrávce se v první minutě střelou za vápnem prosadil Beníšek 0 : 1. Zaskočené domácí mužstvo se vzpamatovalo po dvaceti minutách hry. Po špatně rozehraném rohu Turnova se do samostatného brejku přes celé hřiště dostal Filip Wimmer a svoje sólo s přehledem zakončil vyrovnávací brankou na 1 : 1. Ve 25.minutě se po rohu Mýta pískala penalta. Za stažení hráče ve vápně. Penaltu s přehledem proměnil kapitán Radim Fikejz a domácí se ujali vedení 2 : 1. Do poločasu měl ještě výbornou šanci Lukáš Mach, ale bez brankového zakončení. 

Druhý poločas začali hosté aktivně a vyrovnání se jim podařilo v 56.minutě. Prosadil se zkušený Papoušek 2 : 2. Domácí mužstvo nechtělo jít do penaltového rozstřelu a tak se snažilo strhnout výhru na svojí stranu. To se povedlo po krásné hlavičce nové posily Tomáše Rezka. Prosadil se po centru a přesnou hlavou upravil skóre na konečných 3 : 2. Hosté z Turnova se snažili o vyrovnání, ale to se jím naštěstí nepovedlo. Mýto si tak udrželo podzimní neporazitelnost a se šesti body se udrželo v čele tabulky divize „C“. K dalšímu zápasu zajíždíme v sobotu na hřiště FK Náchod. Snaha bude si udržet dobrý začátek podzimní části a nějaké ty body přivést i z tohoto hřiště.

 

AUTOR: JIŘÍ KOUKOL



Sestavy


SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - L. Živný [-] , R. Konečný [-] - J. Dvořák [-] , F. Wimmer [-] (91. D. Fišer [-] ) , T. Rezek [-] (77. T. Sedlák [-] ) , D. Motl [-] , P. Tomášek [-] , A. Kopřiva [-] - R. Fikejz [-] , L. Mach [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Sedláček [-] (84. D. Šulc [-] ) , J. Šimek [-] , D. Novotný [-] , J. Kordík [-] - A. Benek [-] , T. Cigánek [-] , T. Beníšek [-] , L. Kaiser [-] - P. Papoušek [-] , M. Horák [-] -

ŽK: 42. T. Rezek , 86. L. Mach , 87. E. Zavřel , 88. R. Fikejz - 26. J. Šimek , 32. T. Cigánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Machýček Lukáš - ŠTEFAN Michal, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.