Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

1.0

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

8.0

Jiskra Ústí na úvod doma nezavávahala


Branky


0

Úvodní zápas nového divizního ročníku se musel přítomným fanouškům líbit. Domácí především po přestávce předvedli velmi dobrý výkon a oplatili svému soupeři porážku z předkola MOL Cupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jsou nováčkem, ale pro většinu jeho borců není divize novou soutěží, někteří ze současného kádru mají za sebou i profesionální kariéru. V úvodu to bylo znát, Kratonohohy měly územní převahu i první příležitost už ve 4. min., kdy míč vystřelený ze skrumáže ve vápně těsně minul branku. Domácí postupem času hru vyrovnali a ve 12. min. po průniku a střele Opiny jen těsně nedosáhl na teč Souček. První vyloženou šanci však měli hosté, ve 30. min. se po chybě obrany řítil sám na Krátkého nejlepší hostující střelec Kořínek, ale domácí gólman ho skvěle vychytal. Výborný zápas hrál nováček v dresu Jiskry Martin Opina, po jehož výtečném prohození v 32. min. běžel sám na branku také Ráb, včasným vyběhnutím před vápno však hasil nebezpečí pozorný Čihař. V 36. min. se na brankové čáře vyznamenal P.Falta, když akrobaticky vykopl na roh střelu Pražáka.

 

Po obrátce se domácí rozehráli ke skvělému výkonu. Herní obrat nastartovala v 52. min. parádní individuální akce Opiny, jehož tečovaná střela z úhlu se odrazila od břevna k Součkovi, který skákající míč poslal z malého vápna  centimetr za lajnu. V 57. min. už ale stadion jásal, po rohovém kopu Vaňouse střílel z vápna Langer a jeho pokus tečoval Souček hlavou do protipohybu brankáře – 1:0. V 73. min. si do přihrávky stoperů Kratonoh na vlastní polovině naběhl šikovně Vaňous, samostatný únik řešil lobem přes gólmana, který zastavilo znovu břevno, ale ústecký kapitán odražený míč pohodlně hlavou dopravil do sítě na uklidňujících 2:0. Fotbalistům Jiskry narostla křídla a mohly padnout další góly. V 76. min. mohl po pěkné přihrávce Součka ozdobit svůj debut Opina, ale znovu mu pokazil radost Čihař. V té samé minutě se po krásné přihrávce Vaňouse netrefil z malého vápna do odkryté branky Souček. V 80. min. se po pravé straně prosadil rychlý Skalický, po jehož centru scházelo také Kuklovi několik centimetrů k úspěchu. V závěru se do středu pozornosti dostal kapitán soupeře Franc, v 85. min. jeho nebezpečnou hlavičku vyrazil na roh Krátký. Poté ho trenér vystřídal, ale po zbytečném nezvládnutí emocí ho již na lavičce potrestal rozhodčí druhou ŽK, což znamenalo vyloučení. Tento moment už nic nemohl změnit na tom, že především za druhý poločas zůstávají všechny body zaslouženě v Ústí nad Orlicí. V příštím kole zajíždí náš tým na hřiště největšího favorita letošního ročníku do Živanic.  Zápas se hraje v sobotu 20. 8. od 17.00 hod.

 

Nejlepší hráč Ústí:

Martin Opina – debut mladého záložníka, který přišel z Poličky a zkušenosti má z MFK Chrudim dopadl na výbornou, předvedl několik pěkných akcí, jeho průnik a střela do břevna ve 2. pol. patřila k ozdobám zápasu. Byl u všeho podstatného.

 

Nejlepší hráč Kratonoh:

Jiří Kořínek – nejlepší střelec týmu v KP potvrdil svoji kvalitu, byl i v Ústí nejnebezpečnějším hráčem týmu, celý zápas zaměstnával obranu.

 

Text: Jan Skácel



Počet diváků: 260. Rozhodčí: Němec Václav - PRŮCHA Miroslav, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.