0:2
(0:1)
28. M. Verner (p.)
57. V. Máče
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2016 13:30

15.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran zvládl zápas v Mostě a zajistil si klidné přezimování


Branky


28. M. Verner (p.) , 57. V. Máče
0

Most sice v posledních dvou zápasech bodoval a přiblížil se Rakovníku na rozdíl tří bodů, vzájemný souboj ale ovládli hosté.  Hrálo se v novém sportovním areálu ve Velebudicích, kde je krásná umělá tráva, která ovšem zpočátku dělal oběma týmům problémy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paradoxně dřív si na nezvyklý povrch a odskok zvykli hosté, kteří se mohli po deseti minutách dostat do vedení, ale Filip Novák nestřelil z trestného kopu jen spojnici břevna a tyče. Za dvě minuty přišla rychlá křídelní akce Martina Petráka se Standou Maříkem, na jejímž konci byl ve vápně zakončující Petr Kučera, ale brankář míč vyškrábl na roh. Za další dvě minuty si na přetažený centr naskočil Kamil Výborný, ale přesunující se brankář Pompa byl u své pravé tyče včas a vyrazil míč na roh. Tatran se dočkal ve 28., kdy se ve vápně uvolnil Tomáš Rothe. Obránce mu nechal v cestě svoji nohu a rozhodčí neváhal ani chvilku. Míra Verner tak z penalty otevřel skóre – 0:1. Poté převzali iniciativu domácí, ale jejich akce končily před pokutovým územím dobře bránícího Tatranu a s centrovanými míči si poradil bezchybný Radek Zach. 

Druhý poločas nepřinesl záživný fotbal. Tatran se soustředil na rychlé brejky a hlavně dokonalou defenzivu. Domácí tak měli míč více na svých kopačkách, ale Radka Zacha ohrožovali pouze z centrovaných míčů po standardních situacích, které ale hostující brankář zvládal s bravurou. V 89. byl na pětatřiceti metrech od branky faulován Dominik Dolák. K míči se postavil Petr Kučera, jehož bombu zeď tečovala k volnému Vláďovi Máčemu, který míč nekompromisně napálil do sítě – 0:2. V dalším průběhu mohli hosté zvýšit, ale Petr Kučera nedotáhl své dva úniky ke gólu. V 80. významně spoluhráče podržel Radek Zach, který robinsonádou vyškrábl bombu Pavlíčka a nedovolil tak drama. 

 

ZDROJ: tatranrakovnik.ic.cz

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „V dnešním utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Hodně mě těší čisté konto. Je vidět, že kluci mohou hrát úplně v jiných patrech divize, než kde se pohybujeme. Je to jen o tom, plnit plnit na hřišti pokyny. Závěr podzimu se nám povedl, ale není nic hotovo. Čeká nás náročná zimní příprava a ještě náročnější jarní část, tak věřím, že obstojíme. Dnes se kluci přesvědčili, že to jde.“



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
D. Pompa [-] (64. J. Šromek [-] ) - Z. Macháček [-] , M. Belej [-] , R. Broum [-] , M. Macháček [-] (24. P. Tichý [-] ) , Z. Weickert [-] , V. Pavlíček [-] , V. Stožický [-] (24. D. Kasal [-] ) , J. Černý [-] , J. Záruba [-] , D. Dolejší [-] (41. A. Weickert [-] )

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , F. Novák [-] , K. Výborný [-] - T. Rothe [-] (74. J. Bredler [-] ) , V. Máče [-] (89. J. Hejda [-] ) , M. Verner [-] , D. Dolák [-] (90. P. Cipra [-] ) , M. Petrák [-] (64. J. Červenka [-] ) , P. Kučera [-]

ŽK: 27. J. Záruba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - HANOUSEK Karel, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.