Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučera vedl Rakovník za výhrou svým hattrickem, ale Štětí i v deseti dotahovalo


Branky


0

V posledním letošním divizním utkání na domácím hřišti hostili fotbalisté Tatranu Rakovník nováčka a souseda v tabulce ze Štětí. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v tom druhém se z rozhodnutého utkání stalo málem ještě drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostal po třech minutách Tomáš Rothe, ale těsně minul. V 18. vysunul Míra Verner krásnou kolmicí Petra Kučeru, který utekl a s přehledem obstřelil brankáře – 1:0.Po inkasovaném gólu neudržel nervy hostující Böhm, který za kritiku uviděl během pár vteřin dvě žluté a musel pod sprchy.

 

Hned za minutu přišla nádherná akce Filipa Nováka, který utekl po pravém křídle. Narazil si ve vápně s Láďou Máčem a s přehledem prostřelil brankáře – 2:0. Ve 32. přišel nádherný centr Máčeho a Kučera rybičkou poslal míč do šibenice – 3:0. Za dvě minuty Kučera završil hattrick, když doklepl do prázdné branky míč po akci Tomáše Rotheho – 4:0.

 

Parádní poločas završili domácí ve 43., kdy si Mařík narazil ve vápně s Petrem Kučerou a rohlíčkem obstřelil brankáře – 5:0.


Hned na začátku tatranský Dominik Dolák neproměnil samostatný únik a v 58. minutě přišel za pohrdání šancemi trest v podobě branky hostujícího Hrdého na 5:1. Chvilku na to ve stejné situaci opět neuspěl Dominik Dolák a přišel další trest. Hosté po rychlém brejku snížili v 76. na rozdíl tří gólu, střelcem byl Stejskal.

 

Následně domácí Kučera netrefil prázdnou branku z hranice penalty, ani dobíhající Červenka neprotlačil z malého vápna míč do sítě. A opět udeřili hosté, kteří v 86. po standardní situaci korigovali Randsdorfem na konečných 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Petr Mareš (trenér): „V prvním poločase jsme hráli výborný fotbal s krásnými akcemi a nádhernými góly. Kluci plnili vše, co jsme si řekli, a naše vysoké vedení bylo zasloužené. Ve druhém poločase přišlo uspokojení. Pocit, že se nemůže nic stát. Přestali jsme běhat a náš výkon byl ostudný. Vyhráli jsme však 5:3 a to je nejdůležitější.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , F. Novák [-] , K. Výborný [-] - T. Rothe [-] (71. J. Červenka [-] ) , V. Máče [-] (75. A. Ibraimi [-] ) , D. Dolák [-] (63. M. Petrák [-] ) , M. Verner [-] , P. Kučera [-] (88. L. Černý [-] ) , D. Doupal [-] (83. J. Hejda [-] )

SK Štětí
V. Michovský [-] - R. Hrdý [-] , V. Kucler [-] , J. Ransdorf [-] , J. Vokoun [-] (46. L. Stejskal [-] ) , J. Vacek [-] , J. Böhm [-] , R. Slanička [-] , S. Tichý [-] (46. D. Mencl [-] ) , T. Belák [-] (83. D. Beruška [-] ) , J. Šimral [-]

ŽK: 34. P. Kučera , 37. F. Novák - 18. J. Böhm . ČK: 18. J. Böhm .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dobrý Jan - MUSIL Jiří, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.