1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 14:00

8.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nymburk nemilosrdně trestal


Branky


48. V. Máče - 5. T. Petr , 51. J. Kabyl , 84. I. Baratynskyy , 86. K. Výborný (vl.)
0

V dalším kole divize přivítal Tatran na svém hřišti vedoucí tým soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních pěti minutách sice měli domácí míč víc na svých kopačkách, ale poté přišel centrovaný míč do vápna, který Vecka podskočil, Borsuc neuhlídal Petra, který nekompromisně prostřelil Zacha – 0:1. Za sedm minut mohl být srovnáno, ale Novák, po Výborného centru, hlavou netrefil prázdnou branku. Chvilku na to zachránila Zacha tyč a za dvě minuty dokonce Borsuc vykopával z brankové čáry. Vyrovnat mohl P. Kučera, který byl sám před brankářem, ale přestřelil. 

Vstup do druhé části se domácím povedl. Máče si narazil s Maříkem. Vnikl do vápna a mazácky obstřelil vyběhnuvšího brankáře – 1:1. Radost domácích ale vydržela pouze čtyři minuty. Dolák při rohovém kopu neuhlídal Kabyla, který snadno překonal bezmocného Zacha – 1:2. Vyrovnání měl na noze Novák, ale zblokovaná střela těsně minula branku. Gólem neskončil ani trestný kop Maříka z osmnácti metrů. Šest minut před koncem hosté rozhodli, když Zach stačil vyrazit bombu Petra, ale na Baratynskyyho dorážku byl krátký – 1:3. Dvě minuty před koncem pečetil vítězství lídra a zmar domácích vlastním gólem Výborný – 1:4. 

 

Zdroj: http://tatranrakovnik.ic.cz/

Vstup do druhé části se domácí povedl. Vláďa Máče si narazil s Maříkem. Vnikl do vápna a mazácky obstřelil vyběhnuvšího brankáře – 1:1. Radost domácích ale vydržela pouze čtyři minuty. Dolák při rohovém kopu neuhlídal Kabyla, který snadno překonal bezmocného Zacha – 1:2. Vyrovnání měl na noze Novák, ale zblokovaná střela těsně minula branku. Gólem neskončil ani trestný kop Maříka z osmnácti metrů. Šest minut před koncem hosté rozhodli, když Zach stačil vyrazit bombu Petra, ale na Baratynskyyho dorážku byl krátký – 1:3. Dvě minuty před koncem pečetil vítězství lídra a zmar domácích vlastním gólem Výborný – 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš: „Zápas z naší strany nebyl herně tak špatný, jak hovoří výsledek. Hlavně v prvním poločasu. Dva góly v závěru už jsou dílem toho, že jsme hru otevřeli. Bohužel se nevyvarujeme hloupých chyb, které snad ani nepotrestat nejdou. A naopak, naše šance neproměňujeme. Měli jsme těžký los. Musíme zvednout hlavy a makat a nějaké body urvat, ale rozhodně to jednoduché nebude a nikdo nám nic zadarmo nedá.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - F. Novák [-] (82. J. Červenka [-] ) , P. Vecka [-] , D. Borsuc [-] (62. M. Petrák [-] ) , S. Mařík [-] , J. Bredler [-] , K. Výborný [-] (85. D. Doupal [-] ) - V. Máče [-] , M. Verner [-] , P. Kučera [-] , D. Gögh [-] (27. D. Dolák [-] )

SK Polaban Nymburk
M. Jungr [-] - J. Cáska [-] (88. T. Dudla [-] ) , M. Bohdan [-] , J. Kabyl [-] (89. D. Čemus [-] ) , M. Houžvička [-] , T. Svoboda [-] , I. Baratynskyy [-] , T. Jeník [-] (78. T. Valín [-] ) , M. Škarecký [-] , L. Nepovím [-] , T. Petr [-] (68. T. Chlapec [-] )

ŽK: 65. D. Dolák - 78. M. Bohdan .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Jati David - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.