3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naivní chyby Rakovníka se stále opakují


Branky


16. L. Křelina , 31. O. Walter , 72. J. Suk
0

V 5. kole divize odjeli fotbalisté Tatranu na horkou půdu Českého Brodu ve značně zdecimované sestavě. Trenér Pavel Mareš postrádal Míru Vernera, Martina Pidrmana. Ferryho Klímu, Petra Cipru, Vláďu Máčeho, Petra Kučeru a Kubu Hejdu. A tak šanci dostali dorostenci, pro které to byly první divizní minuty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních patnáct minut přineslo vyrovnaný fotbal. Hosté se tlačili do vápna a měli dvě slibné možnosti k zakončení, ale David Gögh přestřelil a gólem neskončil ani pokus Filipa Nováka. V 16. minutě udeřili domácí. Dlouhý centrovaný míč chtěl Radek Zach stáhnout do svých rukavic. Byl faulován Křelinou, který dopravil míč do sítě, a protože sudí faul neodpískal, tak se domácí radovali z vedení – 1:0.

 

Za sedm minut mohlo být srovnáno. David Gögh po Doupalově sklepnutí natáhl z dvaceti metrů, ale míč trefil jen břevno. Ve 30. zahrával Rothe ze strany trestný kop. Domácí obrana odvrátila míč až na půlku, kde Kuba Červenka nezastavil akci, což se posléze nepovedlo ani Petru Veckovi a Walter sám před Radkem Zachem nezaváhal – 2:0. 

 

Druhý poločas také přinesl světlé okamžiky ze strany Tatranu, ale bohužel i chyby. Snížení měl na noze Martin Petrák, ale na dlouhou nohu přestřelil. Chvilku na to se vyznamenal Radek Zach, který zlikvidoval samostatný únik. V 72. přišel centr do vápna Tatranu. Filip Novák se nechal předskočit a Suk nedal Zachovi šanci – 3:0. 

 

Zdroj: tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Trenér Pavel Mareš: „Utkání mělo dobrou úroveň a v naší hře byly povedené pasáže, ze kterých přišly šance. Bohužel jsme se nevyvarovali hluchým místům a hrubým chybám, které nás v posledních třech zápasech velice limitují. Osm inkasovaných branek ze tří zápasů je prostě moc. To nemůžeme uspět a navíc nás to sráží do kolen. Hráči si musí uvědomit, že pokud nebudou plnit to, co mají, tak to budeme muset řešit. Já prohrávat nechci. Je pravda, že jsme hráli s mladým a nezkušeným týmem, ale i tak se v Brodu dalo uspět, kdybychom se vyvarovali chyb. Musíme se vzchopit a udělat maximu, abychom laciné branky nedostávali.“



Sestavy


SK Český Brod
M. Drápela [-] - A. Moravec [-] (76. M. Smola [-] ) , T. Hrdlička [-] , T. Slicho [-] , J. Balík [-] - J. Suk [-] (87. T. Miňovský [-] ) , J. Stejskal [-] , O. Walter [-] (81. T. Michálek [-] ) , J. Skořepa [-] (87. J. Petržílka [-] ) - L. Křelina [-] (62. J. Makovský [-] ) , D. Fikejz [-]

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - K. Výborný [-] , S. Mařík [-] , P. Vecka [-] - D. Dolák [-] (85. A. Andrt [-] ) , M. Petrák [-] , F. Novák [-] (68. L. Černý [-] ) , D. Doupal [-] , T. Rothe [-] (60. A. Ibraimi [-] ) , J. Červenka [-] (84. E. Pšenička [-] ) , D. Gögh [-] (81. P. Ivanov [-] )

ŽK: 18. J. Stejskal , 72. T. Slicho - 22. K. Výborný , 71. L. Černý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štuk Jaromír - KOUBA Štěpán, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.