1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 14:00

4.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno v Rakovníku úspěšně otočilo skóre


Branky


29. D. Dolák - 39. T. Procházka (p.) , 53. V. Kalina , 84. R. Kroutil
0
Ve čtvrtém kole divize přivítal Tatran ve středočeském derby hráče Kladna, které se ukazuje jako velký aspirant na postup do ČFL. V první půli podali domácí solidní výkon a zaslouženě se ujali vedení, když se parádní individuální akcí předvedl Dominik Dolák. Hosté ale do přestávky z penalty srovnali a ve druhé části dvěma góly otočili vývoj ve svůj prospěch. Za Kladno se prosadili Procházka, Kalina a Kroutil.   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál rychlý fotbal, ve kterém hosté více drželi míč na svých kopačkách, ale domácí svým dobrým pohybem dokázali vykrývat prostory a nepouštět soupeře do šancí.

 

Naopak sami udeřili jako první. Martin Petrák na pravé straně vybojoval míč. Posunul jej doleva na Tomáše Rotheho, který vysunul Dominika Doláka, jenž utekl. Ve vápně se zbavil obránce a mazácky prostřelil Tesaře – 1:0.

 

Za tři minuty mohlo být ještě veseleji. Rychlá akce mladíků Doláka s Petrákem došla až do vápna, kde druhý jmenovaný překonal Tesaře, ale vracející se Pechr skluzem vykopl míč z branky do bezpečí.

 

Hosté o sobě dali vědět až v závěru. Nejprve Cipra bravurním vyběhnutím a pádem pod nohy zneškodnil šanci Kaliny, abych čtyři minuty před koncem ve vápně srazil pronikajícího útočníka a T. Procházka z penalty srovnal – 1:1. 

 

Začátek druhé části se domácím moc nepovedl. Byli pod tlakem soupeře, čehož využil Kalina a křížnou střelou po přetaženém centru prostřelil Cipru – 1:2.

 

Po příchodu Davida Gögha se hra domácích zlepšila a vyrovnání měl na hlavě Kučera, ale Tesař bravurním zákrokem vyškrábl míč od tyče na roh. Hosté hrozili rychlými kombinacemi a šancemi. Výborný vykopával z brankové čáry. Jednou Cipru zachránila tyč. V závěru si hosté po rychlé křídelní akci pojistili vítězství, když Cipru prostřelil Kroutil – 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Radek Polášek, asistent trenéra: Zápas výsledkově rozhodla naše neproměněná šance, po které bychom šli do vedení 2:0, a zápas by se pro nás mohl úplně jinak vyvíjet. Ve druhém poločase rozhodla větší zkušenost soupeře, který má svých řadách několik hráčů s ligovými zkušenostmi. Kluci si z takového zápasu musí vzít jen to nejlepší.




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Cipra [-] - K. Výborný [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] - M. Petrák [-] (62. D. Doupal [-] ) , D. Dolák [-] (85. A. Ibraimi [-] ) , V. Máče [-] , F. Novák [-] (73. J. Červenka [-] ) , M. Verner [-] , T. Rothe [-] (53. D. Gögh [-] ) - P. Kučera [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Veselý [-] , M. Tóth [-] (73. R. Kroutil [-] ) , D. Bořík [-] (82. T. Borák [-] ) , P. Bartoš [-] , J. Procházka [-] (85. A. Nesládek [-] ) , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] , D. Šíma [-] (92. V. Krsek [-] ) , V. Kalina [-] , J. Pechr [-]

ŽK: 19. P. Kučera , 38. P. Cipra , 82. S. Mařík - 50. D. Bořík , 62. M. Tóth , 68. P. Bartoš , 77. V. Kalina .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.