0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2016 17:00

16.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšehrad udeřil ve druhém poločase


Branky


0

Volešák s Madejem zařídili hostům tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu, ve kterém jsme opět postrádali čtyři zraněné hráče (Hřebeček, Maršálek, Pavlík, Švejda), vyšel o něco lépe soupeři a hned v prvních minutách nepřesně stříleli Komjatý s Junkem. První ohrožení zkušeného Wintera se konalo ve 12. minutě, když zkušený gólman Vyšehradu vychytal střelu Halbicha. Daleko nebezpečnější pokus si připsal Strnad, který si připravil balon a jeho ránu Soukup výborným zákrokem vytáhl na tyč. Junkovu přihrávku ze strany pak nedokázal přesně zakončit Komjatý. Ve 23. minutě hledal Košata nabíhajícího Beneše, který však nestihl přesněji zakončit. Z následného útoku a po centru Junka byl v našem vápně na chvíli chaos, který nedokázal využít ani jeden z hráčů soupeře. Řádně prověřit Wintera se nepodařilo ani Batkovi, kterého dobrou přihrávkou hledal Novák. Kučerův dlouhý aut ve 35. minutě přelétl vápnem až na Bulíře, který nebyl připraven ke střele. Před Batkou pak později musel skluzem a po výběhu odkopávat nebezpečný balon Winter. Ve 39. minutě jsme se gólu dočkali, ale Benešův gól nebyl uznán. První poločas ukončil Volešák, který těsně před hvizdem netrefil bránu.

 

Druhá půle odstartovala aktivitou Halbicha, který nejprve trefil před sebou stojícího Matějku a poté jeho střelu k tyči Winter vyrazil. Postupně převzal aktivitu Verner, ale jeho centr nevyužil Batka a ani Halbich, jehož střela zamířila těsně nad břevno. Pár centimetrů chybělo i Bustovi při skluzu ve vápně. Do řady neúspěšných střelců se zapsal také Novák v 59. minutě, kdy jeho střela orazítkovala tyč. Vyšehrad dlouho čekal na svou další šanci a ta přišla v 62. minutě, když Komjatý hledal Strnada před opuštěnou bránou, jenže druhý jmenovaný šanci zahodil. Další dvě akce v podání střídajících hráčů Madeje a Doležala nebyly pro Soukupa nebezpečné.Pohroma přišla v 75. minutě, kdy jsme mohli nejvíce litovat našich zahozených šancí, standardka Noska ze střední vzdálenosti zamířila do vápna, kde Volešák dostal spoustu prostoru a zakončil mezi tři tyče. Druhý gól byl ve vzduchu po dalších šesti minutách, aktivní Komjatý totiž málem donutil Bustu k vlastnímu gólu. Zcela osudná pro výsledek zápasu byla 82. minuta, Vernerův centr využil Bulíř ke střele do tyče. O dvě minuty později pak dostal prostor ve vápně Madej a svým úspěšným zakončením určil vítěze zápasu. Upravit výsledek se ještě snažili Komjatý s Heřmanem, ale na světelné tabuli už se skóre nezměnilo.

 

AUTOR: Michal Kunc / http://www.fotbalstechovice.cz/



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Cienciala [-] , J. Beneš [-] (46. M. Verner [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , D. Halbich [-] , Š. Kučera [-] , T. Bulíř [-] , J. Košata [-] , L. Novák [-]

FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - I. Komjatý [-] (87. D. Rodina [-] ) , D. Matějka [-] , T. Nosek [-] , J. Junek [-] (63. T. Madej [-] ) - L. Volešák [-] (89. K. Kratochvíl [-] ) , D. Smolák [-] (85. J. Heřman [-] ) , P. Pilík [-] - M. Strnad [-] (65. J. Doležal [-] ) , J. Macej [-] - F. Drobílek [-]

ŽK: 60. T. Nosek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Martínek Petr - MRKÁČEK Michal, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.