1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2016 17:00

16.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černého branka udolala Písecké


Branky


0

V utkání 16. kola ČFL ve potkaly dva podobně postavené týmy - Domažličtí doposud získali pouze o bod víc než hostující Písek. Středeční zápas podle toho také vypadal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přítomní diváci viděli vyrovnaný duel, jehož podstatná část se odehrávala ve středu hřiště. Také šance přišly, ale Jakub Šiman v domácí bráně i hostující gólman Lukáš Coufal, který poprvé nastoupil v základní sestavě místo Jakuba Rondzika, míč ze sítě během prvního poločasu lovit nemuseli.

Rozhodující moment klání sousedů v tabulce přišel v 67. minutě, kdy Daniel Černý využil chybu písecké obrany a poslal družstvo Domažlic do vedení. Hosté vrhli v poslední dvacetiminutovce všechny síly do útoku. Na hřiště přišli Filip Řezáč, Martin Held a Václav Hrachovec, ale žlutomodří vyrovnat nedokázali a z Postřekova odjeli bez bodů.

ZDROJ: fcpisek.cz, autor Petr Brůha



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Potkali jsme se s tabulkovým konkurentem. Bylo to vyrovnané utkání. Hodně se bojovalo o míč ve středu hřiště, ale přišly i šance, které však týmy nevyužily. Ve druhé půli jsme dostali branku po chybě v obraně a následně jsme již nedokázali reagovat. Domácí v závěru drželi míč a hráli o čas, hra byla rozkouskovaná. Kluci na hřišti nechali všechno. Domácí byli dnes šťastnější."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] , P. Fořt [-] , D. Černý [-] (79. M. Buršík [-] ) , M. Hrubý [-] , D. Pedro [-] (84. P. Javorský [-] ) , D. Bezdička [-] (46. P. Došlý [-] ) , M. Špírek [-] (62. L. Roubal [-] ) , P. Mužík [-] (90. D. Lešek [-] ) , M. Bauer [-] , J. Piroch [-]

FC Písek
L. Coufal [-] - J. Šindelář [-] , L. Šlehofer [-] - N. Salašovič [-] (74. F. Řezáč [-] ) , P. Řehák [-] , Š. Hlinka [-] (54. V. Zeman [-] ) , L. Holub [-] - O. Sajtl [-] (78. V. Hrachovec [-] ) , J. Edge [-] , V. Milec [-] (64. J. Held [-] ) , M. Voráček [-] (74. M. Held [-] )

ŽK: 81. P. Došlý - 88. J. Šindelář .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.