Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

3.0

Jídlo

2.0

Hrací plocha

3.0

Zázemí

5.0

Hořovické trápení v útoku nebere konce, Dobrovici stačila Hurkova trefa


Branky


72. M. Hurka
0

Šest vstřelených branek za sedmnáct zápasů - tak právě tuto tristní bilanci mají na kontě Hořovičtí po podzimní části ČFL. Tentokrát nedali ani penaltu! Zápas rozhodl v 72. minutě Martin Hurka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená domácí penalta

Dobrovice nastupovala jako papírový favorit a byla to ona, kdo měl jako první náznak šance. Herco si s Lukášovým pokusem v 9. minutě poradil. Další minuty mnoho vzruchu nenabídly, vše ale vynahradila domácím fandům minuta s pořadovým číslem 28. To se totiž pískala penalta ve prospěch Hořovicka! Jenomže Bežó s ní naložil prachbídně a minul bránu. Větší držení míče měli sice v první půli hosté, ale na skóre se to nijak nepromítlo.

Hurka rozhodl

Herco se Slavíkem neměli moc práce ani v úvodu druhého dějství. Pak ale začali hosté přitápět pod kotlem a Herco musel zasahovat proti Volfovi. Pak už přišel rozhodující okamžik duelu, Martin Hurka zahrával přímý kop, míč skočil nepříjemně před brankářem a ten se natahoval marně - 0:1. Domácí se v utkání soupeři herně vyrovnali, ale na těžkém terénu už akci vedoucí ke srovnání nevymysleli.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.