3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:30

15.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr uhájil třetí příčku, trenér Kronďák poprvé poražen


Branky


17. M. Kraus , 55. M. Kraus , 84. M. Šlapák
0

Králův Dvůr poslal do dvoubrankového vedení útočník Kraus, konečnou podobu dal výsledku Šlapák. Domácí tak dokráčeli k jasnému vítězství, kterým připravili Domažlice o neporazitelnost pod vedením trenéra Kronďáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus otevřel skóre

Duel Cábelíků s Jiskrou se hrál na těžkém terénu, oba týmy se vyznávají kombinační hrou a tato zbraň tak byla tentokrát otupena. Domažlice měly do utkání povedený vstup a dokázaly soupeře zatlačit, ve 22. minutě zachránil domácí svým zákrokem Vávra. Královodvorští si ale svou šanci "vybránili" a vyčekali. A ze své první velké příležitosti hned skórovali. Rychlý kontr byl zakončen parádní přihrávkou na Krause napříč vápnem a útočník už si tváří v tvář Šimanovi věděl rady - 1:0. Hosté do půle nevyužili nadějný přímák a odcházeli do kabin s jednobrankovou ztrátou.

Domažlice se branky nedočkaly

Domácí vsaili v zápase na poctivou obranu a když se k tomu přidá produktivita v zakončení, je to pro trenéra radost. V 55. minutě se totiž Kraus nemýlil po další výborné nabídce proti noze a bylo to 2:0. Domažlice nehrály špatný zápas, ale jejich aktivita vyznívala proti organizované defenzivě soupeře do ztracena. A před koncem přišel další domácí úder - na zadní tyči hlavou uklidil míč do sítě Šlapák.



Sestavy


FK Králův Dvůr
Z. Vávra [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , M. Hell [-] , M. Petr [-] (79. J. Ježdík [-] ) , D. Zelenka [-] - M. Procházka [-] (62. M. Šlapák [-] ) , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] (86. T. Bohánek [-] ) , P. Eliáš [-] - A. Hájek [-] (88. M. Vybíral [-] ) -

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Bauer [-] , P. Fořt [-] , D. Lešek [-] , J. Blažek [-] , D. Pedro [-] (79. M. Špírek [-] ) , M. Hejda [-] (46. L. Roubal [-] ) , D. Bezdička [-] (79. O. Chocholoušek [-] ) , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , J. Piroch [-] (59. D. Černý [-] )

ŽK: 26. M. Hell - 49. J. Piroch , 77. D. Černý , 86. J. Blažek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.