2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Táborsko vybojovalo ve Štěchovicích alespoň bod


Branky


0

Hosté vedli až do 75. minuty, kdy vyrovnal štěchovický Švejda. Utkání tak rozhodoval penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Táborsko vedlo

Aktivně hrající hosté se do prvního útoku probojovali v šesté minutě, když střelu Froňka nepřesně zakončoval Hovorka. O dvě minuty později byl Mareš v souboji stažen ve vápně, o faul se ale zřejmě nejednalo. Ve 14. minutě šli hosté zaslouženě do vedení, Kočí zachytil naší rozehrávku a vyslal přesný pas na Dordeviće, jehož famózní pokus zamířil mezi tři tyče nechytatelným způsobem. Další střelecký pokus si připsal ve 25. minutě Kočí, ale bránu netrefil. Neúspěšně dopadl i Hřebečkův pokus k tyči, kde číhal na balon zkušený brankář Blažek. Blízko k vyrovnání byl Batka, po dlouhém autu dostal nabídku od Kučery, jenže Blažek opět zaúřadoval a balon vyrazil z brankové čáry. Nebezpečně vypadalo přečíslení Táborska, které naštěstí se šancí naložilo bídně a konečné hlavičkové zakončení v podání Dordeviće neohrozilo Soukupa. Ve 40. minutě se pokusil Jakobovský o střelu z voleje, dopadl ale neúspěšně stejně jako před poločasem Maršálek.

 

Srovnáno

Druhý poločas už byl v podání táborského soupeře horší, jelikož se pokusil bránit hubené vedení. Prvotním náznakem ohrožení bylo zakončení Kučery po rohovém kopu Nováka, ani to si nenašlo cestu mezi tři tyče. Právě Novák se pokoušel následně Blažka překonat dvěma pokusy, ani v jednou se mu to nepovedlo. Vážný dopad mohla mít akce střídajícího Nehody, který zvolil místo přímého ohrožení přihrávku na Froňka, jehož střela zamířila mimo. Zkrat v podání Blažka v 71. minutě měl v úmyslu potrestat Mareš, jenže Blažek dalším famózním zákrokem své zaváhání napravil a nepovolil záložníkovi premiérový gól ve štěchovickém dresu. Střeleckou mizérii protrhl kapitán, k exekuci přímého kopu po faulu na Nováka se postavil Švejda, chytře využil špatného postavení gólmana a téměř dokonalým obloučkem vyrovnal skóre. Závěr zápasu strávili domácí na útočné polovině, pohledně bránící soupeř si vše podstatné uhlídal a střídající Bulíř s Halbichem neprorazili ve svých šancích.

 

Penalt Táborsku nejdou

Utkání tedy dospělo do penaltového rozuzlení, které se Štěchovicím nebývale vydařilo. Soukup chytil penalty dvěma nejzkušenějším hráčům Táborska, Kočímu a M. Kučerovi, z jejich strany se nemýlili Jakobovský, Bulíř, Švejda a ani Mareš.

 

AUTOR: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz

 



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (pro fctaborsko.cz): „V první půli jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme dali jen jednu branku. Ve druhém poločase nás domácí přehrávali a z přímého volného kopu vyrovnali. My jsme několik dobrých protiútoků vyřešili špatně, a tak je remíza spravedlivá. Penalty, to už je z naší strany spíše strašák, než šance na bod navíc.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - L. Novák [-] , S. Hřebeček [-] (65. D. Halbich [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] (19. T. Bulíř [-] ) , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , L. Jakobovský [-] , L. Batka [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - M. Novák [-] (88. M. Rabiňák [-] ) , M. Kučera [-] , O. Běloušek [-] , J. Chotovinský [-] , K. Dordević [-] (91. M. Mácha [-] ) , M. Hovorka [-] , T. Froněk [-] (68. J. Škarda [-] ) , A. Kočí [-] , J. Peterka [-] , V. Kostka [-] (60. P. Nehoda [-] )

ŽK: 73. M. Mareš , 83. Š. Kučera - 59. A. Kočí , 68. M. Kučera .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.