1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympia nechce ztratit v boji o postup, obrala Dobrovici


Branky


0

Rozhodující trefy hostující celku měl na svědomí Michal Demeter. Hradecká Olympia se tak stala teprve druhým týmem, který dokázal v aktuální sezóně v Dobrovici vyhrát! Domácí dohrávali poslední půlhodinu o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozor, vyletí Ptáček... Olympia vedla

Už úvod zápasu přinesl hodně velké šance pro Hradecké, hned dvakrát se míč zastavil na břevně, a to když střílel Prošek a Jukl. Šavle pak byly i nadále hodně aktivní a dostávaly se do značných příležitostí. Útočné pokusy pak přidávali i domácí a přítomní diváci tak v chladném počasí alespoň sledovali zajímavý zápas. A viděli i branku Olympie, která padla těsně před přestávkou. Vyražený balon domácím brankářem spadl přesně před Matěje Ptáčka, který už si věděl rady a poslal hosty do vedení.

Valenta šel přísně pod sprchy

Úvod druhé půle přinesl jednu velkou příležitost na obou stranách, domácí zamířili těsně vedle a dorážku Krajáka zase vyrazil reflexivně domácí brankář Bartoš. Byla to ale přeci jenom Olympia, která se znovu prosadila. Centr Richarda Jukla se v pokutovém území ujal Michal Demeter a přidal důležitou branku na 2:0.

Chvíli na to obdržel od sudího druhou žlutou kartu v zápase Valenta (dle domácích velmi přísně, pozn. redakce fotbalunas.cz) a Dobrovice tak dohrávala o deseti hráčích. Toho Hradečtí využili už po šesti minutách a byl to znovu Michal Demeter, jenž se tentokrát prosadil z přímého kopu.

Hradec pak i trochu polevil, což mělo za následek snížení, o které se postaral střídající hráč Středočechů Filip Březina. Ten předvedl parádní projektil, který skončil za zády brankáře a Frydrychovi pokazil možnost zisku dalšího čistého konta. Olympia si tak odvezla tři body za vítězství 3:1! 

 

ZDROJ: www.fcolympia.cz, kde naleznete i další info o hradeckém klubu



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Skuhravý [-] (59. S. Munzar [-] ) , P. Lukáš [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] (75. F. Březina [-] ) - P. Bernát [-] (59. M. Vajgl [-] ) , T. Osvald [-] , O. Soběslav [-] , T. Valenta [-] - D. Miškovský [-] (59. M. Hurka [-] ) , M. Volf [-] (72. J. Boček [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Novotný [-] , M. Šťastný [-] , J. Duben [-] - O. Kraják [-] (90. M. Kosař [-] ) , M. Demeter [-] , J. Poděbradský [-] , M. Ptáček [-] - R. Jukl [-] , R. Korba [-] (88. D. Kuťák [-] ) , V. Prošek [-] (83. D. Ličman [-] )

ŽK: 19. D. Skuhravý , 26. T. Valenta , 67. J. Novák , 69. M. Volf - 5. J. Duben , 32. R. Korba . ČK: 61. T. Valenta .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.