Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

6.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

FOTO: Hořovicko sice tentokrát dalo branku, na rozjetou Jiskru to ovšem stačit nemohlo


Branky


14. D. Černý , 65. P. Fořt (p.) , 68. L. Roubal - 4. J. Mojdl
0

Hořovicko sice svým šestým gólem sezóny bleskově vedlo, Domažlice ale rychle vyrovnaly a ve druhé půli i díky Fořtově proměněné penaltě vyhráli. Hosty navíc oslabilo i Kaufmanovo vyloučení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mojdl se rychle prosadil

Domažlice chytily slinu a sbírají body. V domácím utkání ale musely obracet skóre. Už ve 4. minutě se totiž Mojdl dokázal prosadit - šikovně si stáhl míč ze vzduchu, zůstal trestuhodně neatakován a stačil ještě usměrnit míč mimo Šimonův dosah. Vyrovnáno bylo ve 14. minutě, když byl před Terourem pozorný Černý a uklidil střílený centr do sítě. Brankář Hořovicka v dalším průběhu zlikvidoval hlavičku po povedené standardce.

Domácí chtěli vyhrát

Domažlice šly ve druhé půli za výhrou. První jejich šance Tetour ještě přestál, ale proti penaltě Fořta už šanci něměl, byť směr střely vystihl. A tři minuty na to, v 68. minutě, domácí zahráli výborně přetaženým centrem standardku, Hořovicko zachránilo břevno, ale Roubal šel pozorně a důrazně za míčem a na prsou ho donesl za čáru. Pak navíc hostující Kaufman zastavil jako poslední hráč unikajícího hráče, putoval pod sprchy a jeho spoluhráči už zdramatizovat zápas nedokázali.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Grimm Tomáš - SZIKSZAY Ladislav, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.