J. Žák 30.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jan Žák se loučil s Benešovem. Jeho gól na Převýšov nestačil


Branky


0

Dlouholetý hráč Benešova Jan Žák odehrál proti Převýšovu svůj poslední zápas. A nebylo to veselé loučení - svůj tým sice dostal do vedení, jenomže Převýšovští pak předvedli dokonalý obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žák se loučil stylově

Středopolař Jan Žák patřil roky neodmyslitelně do sestavy bebešovského celku, ve třiatřiceti letech se ale rozhodl pro změnu a proti Převýšovu tak odehrál v Benešově poslední zápas.

 

Domácí nezačali špatně a v 9. minutě měl velkou šanci Turek se Skopcem, Vízek ale Převýšov zachránil. Převýšov byl posléze aktivnější, ale ani ze standardek neuspěl a po půlhodině hry šli domácí do vedení. A netrefil se stylově nikdo jiný, než Jan Žák, který se dokázal před Vízkem prosadit. Hosté ale rychle srovnali a důrazný Sedláček zařídil, že se do kabin šlo za stavu 1:1.

Karal poslal hosty do vedení

Rozhodující branka na sebe nenechala dlouho čekat. Karal se prosadil už v 50. minutě - 1:2. A když se v 74. minutě krásnou brankou prosadil Věchet, který umístil do sítě prudkou hlavičku, bylo rozhodnuto. Utkání v zasněženém Benešově, kde se ale hřiště s umělou trávou povedlo dobře připravit, ovládli hosté.



Sestavy


SK Benešov
E. Beník [-] - E. Adjei [-] , Z. Vrňák [-] , L. Braný [-] , J. Laštovka [-] - M. Kučaba [-] (71. L. Balata [-] ) , M. Turek [-] (60. I. Afanasenko [-] ) , D. Skopec [-] , J. Žák [-] - S. Ibe [-] (76. D. Farkaš [-] ) , J. Zákostelský [-]

SK Převýšov
P. Vízek [-] - T. Sedláček [-] , J. Špidlen [-] , V. Karal [-] , J. Černý [-] (32. J. Jarkovský [-] ) , P. Veselka [-] - P. Novák [-] (76. K. Krejčík [-] ) , J. Věchet [-] , L. Kraják [-] (87. M. Zezula [-] ) , T. Labík [-] - T. Bastin [-] (90. P. Mareček [-] )

ŽK: 29. Z. Vrňák , 65. J. Žák , 83. J. Zákostelský - 65. J. Špidlen .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kalenda Jan - PETŘÍK Jan, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.