1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:15

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Brankář Coufal dlouho vzdoroval, ale na Štočkovu střelu nedosáhl


Branky


0

Do písecké brány se postavil tentokrát Lukáš Coufal a právě on měl zásluhu na tom, že jihočeský celek dlouho držel bezbrankový stav. Pak ale trenér Chrudimi Pavel Jirousek vytáhl žolíka, který se prosadil po necelé minutě na hřišti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Jihočeši nemívají špatné vstupy do utkání, což potvrdili i na začátku zápasu 14. kola. Písek se dostával k míči a nedovolil domácím úvodní tlak, přesto se do první vážnější šance dostala Chrudim. Ve 4. minutě se s balónem na noze prokličkoval Vojtěch Řezníček až do pokutového území, kde našel Sebastiena Langra, jehož střela však mířila vedle. Od té chvíle domácí převzali iniciativu a vypracovávali si stále více náznaků šancí.

 

V 11. minutě přišel první střelecký pokus žlutomodrých, ale střela Vojtěcha Zemana příliš nadějí na úspěch neměla. Po dvaceti minutách hry se začínal zahřívat hostující brankář Lukáš Coufal, který se s postupem času stával největší překážkou chrudimské snahy - na začátek zneškodnil střelu Lukáše Kopeckého z úhlu.

 

Strážce protilehlé brány, Lukáš Mrázek, se ve 25. minutě vydal na hranici velkého vápna, kde svedl souboj o míč s Filipem Řezáčem. Nebezpečně se vyvíjející situaci nakonec vyřešila vracející se domácí obranná řada a na první gól se tak stále čekalo. To platilo i po šanci chrudimského Jakuba Krčála, kterou zastavil Lukáš Coufal.

 

V končící 40. minutě se rodila velká příležitost Písku. Vojtěch Zeman nacentroval do šestnáctky. Jeho přesný pas našel na penaltě úplně volného Martina Helda, jenže ten nedokázal míč zpracovat a bylo po šanci. Úsek před přestávkou patřil hostům. Do druhé jihočeské šance během několika minut se řítil Filip Řezáč, jehož povedenou kolmicí poslal do úniku Václav Milec. Písecký útočník se snažil domácího gólmana prostřelit, ale ten místo mezi nohama nenechal. Vyražený balón se dostal znovu k Řezáčovi, jenže u toho už byl vracející se Petr Drahoš. Oba hráči se po zákroku obránce dostali do konfliktu a poté si zblízka prohlédli žlutou kartu rozhodčího Drábka.

Střídání z říše snů

Po přestávce příležitosti hostujícího celku vymizely. Chrudimští stále více kousali a šli za kýženým gólem. V 50. minutě se k zahrání volného přímého kopu ze sedmnácti metrů postavil Lukáš Kopecký, ale k jeho smůle stálo míči v cestě do sítě břevno branky Lukáše Coufala. O dvě minuty později však už Coufal musel spoléhat pouze sám na sebe, když bravurním zákrokem zneškodnil tutovku Lukáše Kopeckého.

 

Další nebezpečí se na branku hostí valilo v 66. minutě. Po rychlém protiútoku uháněl na Coufala Vojtěch Řezníček, jenže po úspěšné kličce se mu do akce přimotal spoluhráč Ondřej Kesner, který v krkolomné pozici nedokázal přesně zamířit. Tlak domácích kulminoval, ale Coufal stále držel. Znovu si na něj nepřišel Lukáš Kopecký v 70. ani v 71 minutě.

 

Když to nešlo se stávající jedenáctkou, sáhl domácí lodivod Pavel Jirousek ke střídání. Na hřiště poslal Jana Štočka, který se mu po několika málo sekundách pobytu na trávníku odměnil parádní ranou k levé tyči písecké branky - 1:0.

 

Písek ve druhé půli neměl větší příležitost, která by mohla vést ke vstřelení gólu. Naopak, hosté mohli ještě inkasovat, ale Lukáš Coufal svůj tým v sobotu dopoledne celý zápas držel a především jeho zásluhou nebyl rozdíl ve skóre větší.

 

Autor: Petr Brůha / fcpisek.cz

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu



FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "V prvním poločase se to hodně soustředilo do standardních situací, hra nebyla z žádné strany uspořádaná. Chrudim měla ve druhém poločase navrch, tlak měla velký už od prvních minut a v hodně případech nás podržel Lukáš Coufal, který vytahoval fantastické zákroky."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , L. Kopecký [-] (90. O. Hauf [-] ) , L. Mastík [-] , J. Krčál [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] (92. P. Tlapák [-] ) , J. Kučera [-] (72. J. Štoček [-] ) , T. Dostálek [-] (91. T. Mlynka [-] ) , O. Kesner [-] (86. J. Luptovský [-] )

FC Písek
L. Coufal [-] - M. Rendla [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] (80. M. Grobár [-] ) , P. Řehák [-] , V. Zeman [-] (80. J. Edge [-] ) , F. Řezáč [-] (60. Š. Hlinka [-] ) , O. Sajtl [-] (71. V. Hrachovec [-] ) , N. Salašovič [-] , L. Holub [-] , M. Held [-]

ŽK: 45. P. Drahoš - 45. F. Řezáč .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.