M. Kraus 64.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Krausova branka rozhodla ve prospěch Cábelíků


Branky


64. M. Kraus
0

Královodvorská obrana pracuje na jedničku a tentokrát vynulovala i střelecky disponovanou Chrudim. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólu

Chrudimští začali zostra, Krčál ale po centru hlavičkoval nedůrazně a Vávra měl velké štěstí ve 20. minutě, kdy jen těsně nad hlavičkoval Langr. Oba celky hrají ve formě a vzájemné střetnutí tak i přes absenci branek v první půli nenudilo. Chrudim byla aktivnějším celkem, jenomže míč za Vávrova záda nedostala. A to ani v závěru půle Kopecký, který vystřelil v dobré pozici nad břevno.

Kraus si věděl rady

Vyrovnaný bojovný zápas našel rozhodující okamžik v 63. minutě. To byl odpískán faul přesně na velkém vápně po domácím brejku, když se hostující kapitán opřel do rozběhnutého Šilhavého. A Králův Dvůr nabídnutým přímým kopem nepohrdl - Vostradovský sice střelecký pokus fantasticky vyrazil, ale duchapřítomný Kraus byl s dorážkou nemilosrdný - 1:0. Sudí Váňa rozdal v zápase hned jedenáct žlutýách karet, domácí už si v nervózním závěru výhru pohlídali.

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Vítězství si považujeme, Chrudim tady předvedla jeden z nejlepších výkonů ze soupeřů, co se u nás představili. V první půli jsme byli vlažní, nedokázali jsme se vyrovnat nasazení soupeře, Chrudim byla lepší. Nakonec jsme rozhodli dohranou standardkou. Závěr podzimu máme náročný, jedeme do Záp a končíme s Domažlicemi."

MFK Chrudim
Tomáš Dostálek (hráč): "Veliká škoda. Ať byl terén jak špatný, tak jsme hráli dobře po stranách, ve všem jsme byli lepší, ale nedokázali jsme to tam dotlačit. Z jedné standardky dostaneme gól a je po nás, hrozně nás to mrzí."



Sestavy


FK Králův Dvůr
Z. Vávra [-] - D. Zelenka [-] , T. Šilhavý [-] , T. Bohánek [-] , M. Hell [-] - J. Ježdík [-] (78. M. Vybíral [-] ) , J. Balšánek [-] (88. K. Soldát [-] ) , P. Eliáš [-] , M. Petr [-] (59. M. Procházka [-] ) - A. Hájek [-] (92. P. Dochtor [-] ) , M. Kraus [-] -

MFK Chrudim
P. Vostradovský [-] - M. Radouš [-] (84. P. Tlapák [-] ) , L. Kopecký [-] , O. Kesner [-] (75. J. Štoček [-] ) , J. Krčál [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] (84. T. Mlynka [-] ) , J. Luptovský [-] (84. L. Mastík [-] ) , V. Řezníček [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Váňa Josef - DUCHOŇ Ivo, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.