M. Faust 68.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

13.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny uhájily těsnou výhru a drží si na čele náskok


Branky


0

Hostům vyšel úvod první půle a ve 20. minutě už vedli o dvě branky. Litoměřicko sice snížilo, ale na vyrovnání nedosáhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny chytily začátek

Hororový začátek tentokrát nachystali Litoměřičtí svým příznivcům. V šesté minutě po útočném faulu rozehráli domácí z vlastní šestnáctky přímo na kopačky nejlepšího střelce celé soutěže Melechovského, pro kterého nebyl problém uklidit míč do prázdné branky a navýšit si svůj účet na 16 branek. A jako dokonalí hostitelé vypadali domácí na konci první dvacetiminutovky, když nejprve po nepřesné rozehrávce umožnili hráčům v červenobílých barvách zahrávat zbytečný rohový kop, a z něj se soupeři, díky nedůslednému bránění této standardní situace, podařilo navýšit skóre Kejhou.

 

Do té doby byla hra velmi vyrovnaná až oboustranně opatrná, se zjevným úmyslem neudělat chybu, což se Litoměřicku dvakrát nepodařilo. Ve 26. minutě si domácí vypracovali příležitost, z levé strany odcentroval Šraga do vápna, kde našel Holuba, ten však v nadějné pozici z první přestřelil. Zhruba od těch chvil byli Litoměřičtí lepším týmem s jednoznačnou snahou něco s výsledkem udělat. Šanci k tomu měli ve 33. minutě, to pro změnu zprava poslal přízemní centr do šestnáctky Kolmistr, našel Davida Šragu a jeho střela těsně minula levou tyč. Do přestávky se nic závažného neudálo, do kabin tak Jirny odcházely spokojeny.

 

Domácí jen snížili

Z útrob stadionu se na hřiště nevrátil domácí Jakub Grunert, ofenzivní vozbu přišel posílit Marek Faust. Přesto, že útočné akce svého týmu rozhýbal, k většímu ohrožení brankáře Otáhala stále nedocházelo. Na pomoc se vydal Dominik Veselý, který nahradil v 60. minutě Kolmistra. V 64. minutě zpoza pokutového území napřáhl Holub, ale jeho pokus gólman hostí Otáhal na zemi zlikvidoval. Za tři minuty však nedosáhl na Šragův centr zleva a Marek Faust donesl míč na hlavě takřka až do branky.

 

Přece jen se tak domácím podařilo vykřesat naději na zvrat v utkání a ten se málem naplnil v 70. minutě a opět u toho byl Marek Faust, jeho obstřelení ve výborné palební pozici brankář reflexivně nohou vytěsnil mimo nebezpečnou zónu. Probudilo se i obecenstvo a zápas ještě nabral na zajímavosti. Zvláště, když i jirenská Viktorie využívala každou nabídnutou možnost k ohrožení Pechatého. Závěr duelu si Jirenští již kouskováním hry umně ohlídali, poslední možnost se nabízela již v nastaveném čase, Hanušův načechrávaný přímý kop však, nikým netečovaný, propadl až do rukavic gólmana. O minutku později rozhodčí Vaňkát naposledy fouknul do píšťalky.

 

ZDROJ: fklitomericko.cz



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Procházka [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šraga [-] , F. Suchý [-] - A. Holub [-] , V. Kolmistr [-] (59. D. Veselý [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Grunert [-] (46. M. Faust [-] ) - O. Kocourek [-] (72. V. Šimeček [-] ) , J. Kabele [-]

SK Viktorie Jirny
M. Otáhal [-] - L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] (61. F. Awuku [-] ) , P. Vandas [-] , V. Pokorný [-] , T. Dubský [-] - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 37. F. Suchý , 85. D. Šraga - 89. T. Dubský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.