1:2p.
(1:0)
62. P. Fořt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

13.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Domažlice jedou, odvezly dva body i od hradeckého favorita


Branky


1. R. Jukl - 62. P. Fořt
0

Domácí zažili skvělý úvod - vedli díky Juklovi už po pár sekundách. Pak už ale Domažličtí vzadu zavřeli a nakonec slavili dva body po penaltovém rozstřelu. Utkání ve svých fotografiích přiblížil Jiří Pojar!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jukl zmrazil hosty bleskovým gólem

Šavle začaly utkání nejlépe, jak mohly! Ani ne po třiceti vteřinách se po pravé straně prodral Korba, nahrál na hranici malého vápna, odkud poslal do brzkého vedení domácí celek Richard Jukl - 1:0. Vzápětí hosté zapomněli po rohovém kopu na Pitáka, ke kterému se také dostal balon. Střela se mu ale vůbec nepovedla, takže se Olympia do dvoubrankového trháku nedostala. I následující minuty se ale odehrávaly převážně na polovině Západočechů, až konec první půle přinesl nebezpečnější kombinace Domažlic, Frydrych však vážněji zasahovat nemusel.

Fořtovi to pálí

Rozjezd druhé půle se lépe vydařil Jiskře, jež se začala dostávat do křídelních průniků, které končily centry. Po jednom takovém v 62. minutě skončil balon na rohovém kopu. A z této standardní situace se hostům dokonce povedlo i skórovat. Obrana Hradeckých zapomněla na hostujícího zkušeného střelce Pavla Fořta, jenž se nemýlil a vyrovnal na průběžných 1:1.

Do konce zápasu se ještě snažily oba celky, Šavle si chvíli před uplynutím základní hrací doby dvakrát koledovaly, vždy to ale skončilo na pohotovém zákroku brankáře Frydrycha. A stejně tak na druhé straně, kdy zase prudce hlavičkoval k levé tyči Piták a nebýt mrštného skoku brankáře Šimana, zápas mohl dopadnout třeba jinak.

Zaváhal domácí Novotný

Nicméně do konce základní hrací doby se už ani jeden tým neprosadil, a když při penaltách zaváhal jen domácí Novotný, který netrefil branku, bonusový bod si odvezli na západ Čech hosté. 

ZDROJ: www.fcolympia.cz, kde naleznete i další informace o hradeckém klubu

 

VIDEO:

 

 



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , M. Šťastný [-] - V. Prošek [-] (70. O. Kraják [-] ) , K. Piták [-] (70. M. Ptáček [-] ) , M. Demeter [-] , J. Poděbradský [-] - P. Očovan [-] , R. Korba [-] (85. D. Ličman [-] ) , R. Jukl [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Bauer [-] , P. Fořt [-] (81. D. Černý [-] ) , D. Lešek [-] , J. Piroch [-] , D. Pedro [-] (92. O. Chocholoušek [-] ) , M. Hejda [-] (88. M. Hrubý [-] ) , D. Bezdička [-] (85. L. Roubal [-] ) , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 13. J. Duben - 93. D. Lešek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.