3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek na lídra tabulky neměl. Dvakrát se trefil Pokorný


Branky


0

Jirny doma zaváhají jen vzácně a proti Písku se tomu tak nestalo... Na prvním místě si tak udržely šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili hosté dobře, když Viktorii neumožnili vyvinout úvodní tlak. První pětiminutovka se odehrála bez výraznějšího vzruchu a vypadalo to, že by Jihočeši nemuseli být daleko od možného úspěchu. Hned v 8. minutě však přišel tvrdý direkt. Jirny rozehrávaly standardní situaci z prostoru, z něhož jen velmi těžko mohlo přijít nebezpečí. Dlouhý nákop do vápna a nepovedený odkop žlutomodrých však zapříčinil pokračování akce Jiren. Domácí rozehráli na levou stranu, odkud chtěl centrovat Ondřej Kejha. Míč z jeho kopačky byl tečovaný a letěl na zadní tyč, kde ho podskočil Václav Hrachovec. Balón přistál přesně na noze Vladimíra Pokorného, který neměl problém otevřít skóre utkání - 1:0.

 

Domácí byli od té chvíle lepším týmem a především oni se dostávali k ohrožení branky soupeře. Protože ale nevyužili zaváhání Petra Řeháka ve vlastní šestnáctce z 18. minuty, ve 35. minutě vykopl z brankové čáry míč směřující do písecké sítě Ondřej Sajtl a o dvě minuty později nastřelily Jirny Vladimírem Pokorným pouze břevno, nebyl průběžný stav duelu beznadějný. Zvláště, když pět minut před poločasem zahrozil také Písek, velkou příležitost hostů však zneškodnil gólman Martin Otáhal.

Veškeré jihočeské naděje zhasly krátce po přestávce. Ve 47. minutě podruhé v utkání rozesmutněl příznivce Písku Vladimír Pokorný - 2:0. O dvě minuty později nevyužil další velkou šanci Daniel Kocourek, jenže Středočeši přeci jenom definitivní pojistku přidali, když se v 58. minutě trefil Tomáš Dubský - 3:0.

 

Autor: PETR BRŮHA/FCPISEK.CZ



Sestavy


SK Viktorie Jirny
M. Otáhal [-] - L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] , P. Vandas [-] , V. Pokorný [-] (79. F. Awuku [-] ) , T. Dubský [-] - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-]

FC Písek
L. Coufal [-] - F. Řezáč [-] , J. Held [-] (62. M. Held [-] ) , M. Rendla [-] - L. Šlehofer [-] , P. Řehák [-] - V. Milec [-] , O. Sajtl [-] (62. J. Edge [-] ) , N. Salašovič [-] , M. Grobár [-] (62. V. Zeman [-] ) , V. Hrachovec [-] (86. D. Uhlík [-] )

ŽK: 42. P. Řehák , 73. V. Hrachovec , 80. M. Held .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kalenda Jan - HURYCH Jan, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.