2:1p.
(1:1)
15. A. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm sérií penalt nakonec poslalo druhý bod do benátecké moci


Branky


0

Obě branky ze hry padly již v prvním poločase, pak už Bojčuk ani Měsíček neinkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V deváté minutě se Kabele prosmýkl podél brankové čáry zleva a poslal před branku přízemní centr, na který však Holub nedosáhl. Ovšem na závěr první čtvrthodinky již Holub míč hlavou zasáhl a umístil ho za záda domácího brankáře. Stalo se tak po podobné akci, kdy centr přišel zleva. Vše se tedy vyvíjelo k hostující spokojenosti. A do třetice Holub v hlavní roli, ve 26. minutě po nepřesnosti domácích v rozehrávce sám postupoval na gólmana, v poslední chvíli mu však domácí obránce míč ukopl na rohový kop. V minutě třicáté přišla chvíle domácích, nejprve Litoměřicko odvrátilo hlavičku, ale jen k volnému Knoblochovi, který srovnal skóre. Kolmistr si ve 36. minutě trochu víc předkopl míč, a svůj postup na brankáře nedotáhl do úspěšného konce. Minutu před koncem poločasu už, už viděli hosté míč v brance, z kopačky Marka Fausta doputoval jen vedle levé tyčky domácí svatyně. 1:1 svítilo na ukazateli skóre, když rozhodčí Grimm ukázal směrem na kabiny.

 

 Do druhé půle hostující trenér Boev provedl najednou dvě změny v sestavě. Veselého a Kolmistra nahradili Lukáš Křeček s Milanem Procházkou. V průběhu druhé pětačtyřicetiminutovky se hosté postupně stali lepším týmem, ovšem kvůli řadě nepřesností si nedokázali vypracovat tolik nebezpečných příležitostí jako v poločase prvním. Domácí si s námi v nepřesnostech nic nezadali, takže jsme byli svědky bojovného, oboustranně snaživého utkání, nicméně bez efektu v podobě dalších vstřelených branek či vyložených šancí.

 

Velmi blízko ke gólům bylo až na konci normální hrací doby, kdy úsilí Litoměřicka o strhnutí vítězství na jeho stranu gradovalo. V 88. minutě vystřelil Milan Procházka, jeho zablokovanou střelu však domácí brankář pohlídal. O minutu později se domácím podařilo do brány míč dopravit, ovšem předcházel tomu ofsajd. Ani z poslední akce střetnutí se skóre nepohnulo, Šimkovského centr z pravé strany přilétl do pokutového území v 93. minutě, ale Kocourkova hlavička z malého vápna těsně minula brankovou konstrukci. Vzápětí přišel závěrečný hvizd a o bonusovém bodu měly rozhodnout penalty.

 

Z těch se hostující celek v sedmi pokusech mýlil dvakrát, kdežto domácí jen jednou, tím bylo určeno, že Benátky si připsaly druhou výhru v řadě. 

text: http://www.fklitomericko.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Dle mého názoru jsme dnes hráli proti jednomu z nejfotbalovějších týmů v této soutěži. Zisk dvou bodů tudíž vnímám jako zisk. Na Litoměřicku se určitě projevilo středeční pohárové utkání proti Slavii, které je stálo mnoho sil. Z našich hráčů cítím chuť dokázat, že máme na víc, než je naše aktuální postavení v tabulce. Kluci utkání poctivě odmakali a já bych jim za jejich výkon rád poděkoval. Jsme však nohama na zemi a budeme pracovat dál. Za náš tým mohu slíbit, že se porveme i o další (Billa) body, které jsou ještě ve hře v podzimní části.




Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - J. Jiránek [-] (90. M. Korec [-] ) , J. Synek [-] (77. O. Špilár [-] ) , J. Jäger [-] , J. Kocourek [-] (68. J. Kamlach [-] ) , M. Borovička [-] , O. Šíma [-] (85. J. Sudek [-] ) , J. Knobloch [-] , R. Žaloudek [-] , M. Horák [-] , M. Sedláček [-]

FK Litoměřicko
J. Měsíček [-] - J. Procházka [-] , J. Šimkovský [-] , F. Suchý [-] - M. Faust [-] , A. Holub [-] (68. O. Kocourek [-] ) , V. Kolmistr [-] (46. L. Křeček [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Grunert [-] - D. Veselý [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Kabele [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Grimm Tomáš - KŘÍŽ Jiří, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.