J. Matas 53.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekával se vyrovnaný zápas. A to se naplnilo!


Branky


0

Na Balšánkovu trefu odpověděl za domácí Hráč minulého kola Jan Matas a body se tak dělily. Hosté nakonec odjížděli díky penaltovému rozstřelu o něco šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném souboji šli do vedení hosté, po půlhodině hry se trefil kapitán Balšánek. To byla výzva pro domácího muže s kapitánskou páskou a Jan Matas nezůstal pozadu - ve druhé půli srovnal stav na 1:1. V nervózním závěru se skóre neměnilo, a tak rozhodovaly penalty. V nich byl úspěšnější Krček a spol. a Králův Dvůr ukořistil dva body.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] (46. M. Folejtar [-] ) , T. Hájovský [-] , M. Mlynařík [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] (46. R. Kropáček [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] (74. P. Šácha [-] ) , D. Vaněček [-] (83. O. Stružka [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Bohánek [-] , M. Hell [-] , J. Ježdík [-] , D. Zelenka [-] - M. Vybíral [-] (62. M. Šlapák [-] ) , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] , P. Eliáš [-] , M. Procházka [-] (78. M. Petr [-] ) - A. Hájek [-] (91. P. Dochtor [-] ) -

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - ŠTUK Jaromír, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.