1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov počtvrté v řadě padl. Domažlická léčba Kronďákem funguje


Branky


0

Utkání rozhodly penalty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl herně vyrovnaný, domažlický gólman Šiman musel předvést dva těžké zákroky proti střelám z přímých kopů. Domácí se dostali do vedení ale až v druhé půli, kdy hezkou kombinační akci zakončil rychlou střelou Tomáš Labík. Domažlice vyrovnaly deset minut před koncem, když byl Piroch duchapřítomný na malém vápně a vrátil do sítě míč odražený od brankové konstrukce. Zápas šel do penalt, v něm první sérii uspěli oba gólmani, Petr a Šiman.  Šiman ale přidal další úspěšný zákrok i ve třetí sérii a bonusový bod tak putoval do Domažlic.



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] , V. Karal [-] , J. Špidlen [-] , T. Sedláček [-] , P. Veselka [-] - J. Věchet [-] , T. Labík [-] , K. Krejčík [-] , L. Kraják [-] - P. Novák [-] (82. J. Labík [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Bauer [-] , P. Fořt [-] (88. D. Pedro [-] ) , P. Javorský [-] (71. D. Černý [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Hrubý [-] , L. Roubal [-] (62. D. Bezdička [-] ) , M. Braun [-] , J. Blažek [-] , P. Mužík [-] , J. Piroch [-]

ŽK: 68. J. Věchet - 78. P. Mužík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Němec Václav - ŠTUK Jaromír, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.