0:1
(0:0)
86. J. Matas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matasova branka v závěru přisoudila tři body Tachovu! Hořovicko dál hledá střelce


Branky


86. J. Matas
0

Už to vypadalo, že se body budou dělit, ale pak si slovo vzala vůdčí osobnost hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovické trápení v ofenzivě nebere konce. Pět vstřelených branek za třináct zápasů je hodně bídnou vizitkou. Domácí se neprosadili ani v zápase s Tachovem. A to měli jako první gólovku, kdy Knakal zachránil Tachov proti Zítkově zakončení obranným zákrokem kousek před brankovou čárou. Tachovští byli jinak o něco aktivnějším celkem, ale do zakončení se ne a ne dostat, Herco si ve zbytku půle všechny situace v pohodě pohlídal.

Velká šance se zrodila až v 79. minutě, kdy došlo k souboji muže proti muži. Hořovický Aubrecht postupoval sám na Houdka, hostující gólman ale skvěle zasáhl. Když už byli všichni smířeni s dělbou bodů, naskočil si na centr z pravé strany Jan Matas a poslal hosty do vedení! To už Tachov v korektně hraném utkání, kdy nemusel sudí přistoupit k jedinému napomínání žlutou kartou, udržel.



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - V. Zítek [-] , I. Zítka [-] (80. T. Pelikán [-] ) , J. Šubert [-] (8. T. Březina [-] ) , J. Mojdl [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , J. Vaníček [-] , M. Nademlejnský [-] , P. Aubrecht [-] (88. M. Krůta [-] ) , L. Dratva [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] (56. M. Folejtar [-] ) , T. Hájovský [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] , R. Kropáček [-] (67. I. Butnaru [-] ) , M. Hoffmann [-] (90. M. Ruda [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Mlynařík [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KAPOUN Michal, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.