0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel nejlepších branku ze hry nepřinesl


Branky


0

Bezesporu šlágr kola. Jirny v tabulce první, Králův Dvůr druhý... Fotbalová bitva ale za devadesát minut branku nenabídla, a tak se Jirny radovaly až po penaltách, které jim zajistily další bod na pronásledovatele k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zákrok si připsal gólman Jiren ve 4. minutě, lehká střela mu mnoho starostí nenadělala. Jirny odpověděly přímým kopem z dobré pozice, jenomže míč přeletěl horní tyč zhruba o metr. První půle nabídla nezáživný fotbal, týmy si hlídaly zadní vrátka a do šancí se nikdo moc nehrnul a také nedostával. Domácí zakončili své poločasovéě snažení střelou do boční sítě.

 

Jirny ve druhé půli přidaly a domácí se museli bránit. Ale ukázat se musel v 68. minutě Otáhal, když podržel spoluhráče skvělým zákrokem. Jirny měly tutovou šanci v 89. minutě, ovšem Krček změnu skóre nepřipustil a palbu po rohovém kopu vyrazil.

Penalty vyšly lépe hostům, když po dvou domácích zaváháních rozhodly v šesté sérii o přídělu bonusového bodu.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , K. Soldát [-] , T. Šilhavý [-] , D. Zelenka [-] - J. Balšánek [-] , M. Petr [-] (57. M. Kraus [-] ) , J. Ježdík [-] (71. N. Mocyk [-] ) , P. Eliáš [-] - M. Šlapák [-] (85. P. Dochtor [-] ) , A. Hájek [-] -

SK Viktorie Jirny
M. Otáhal [-] - L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] , F. Škorvánek [-] (58. F. Awuku [-] ) , P. Vandas [-] , V. Pokorný [-] , T. Dubský [-] - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 16. M. Šlapák , 60. T. Šilhavý - 24. T. Dubský , 46. O. Kejha .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.