3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve 24. minutě bylo po zápase, Jirny navýšily náskok na čele


Branky


0

Jestli Hořovicko přijelo s taktikou držet co nejdéle bezbrankový stav, tak to úplně nevyšlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 3. minutě se totiž z přímého kopu napřáhl Hruška a nádhernou střelou přes zeď rozvlnil z dvaceti metrů síť, Herco plachtil vzduchem marně. Pak ještě Vandas neproměnil v branku nabídku Dubského, ale Jirny nadále útočily a ve 13. minutě se dočkaly. Kocourek vypustil skákavou ránu levačkou a Herco na bližší tyči propustil míč za svá záda a nemohl mít úplně čisté svědomí. Pak přišla penalta dílo zkázy v podání domácího celku bylo dokonáno - Melechovský se totiž nemýlil. Ve 41. minutě mohl snížit Bežó, ale nastřelil jen tyč.

Otáhal v bráně Jiren pět minut po výkopu zlikvidoval Pelikánův trestný kop a pak už vedoucí celek s přehledem hlídal vedení.



Sestavy


SK Viktorie Jirny
M. Otáhal [-] - L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] , F. Škorvánek [-] , P. Vandas [-] , V. Pokorný [-] (80. F. Awuku [-] ) , T. Dubský [-] - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-]

SK Hořovice
D. Tetour [-] - T. Pelikán [-] (65. V. Zítek [-] ) , I. Zítka [-] (82. D. Klimeš [-] ) , J. Šubert [-] , J. Mojdl [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , J. Vaníček [-] , M. Nademlejnský [-] (85. J. Mach [-] ) , P. Aubrecht [-] (65. A. Rampa [-] ) , L. Dratva [-]

ŽK: 2. L. Kaufman , 35. M. Nademlejnský , 63. J. Bežó .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hock David - ŠEDIVKA Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.