4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín doma umí, tři body jistil Abena


Branky


9. O. Šípek , 60. J. Hodas , 77. B. Abena , 87. B. Abena - 79. L. Balata
0

Domácí potvrdili papírové předpoklady a porazili Benešov přesvědčivě o tři branky. Ten navíc hrál celý druhý poločas v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pod dohledem rozhodčího Vaňkáta se odehrál zápas, který překvapení nepřinesl. První šanci ale měli hosté, když Ibe mířil těsně vedle Pávkovy brány. Pak už se prosadili Frýdkovi svěřenci. Šípek dokázal projít ze strany přes protihráče, až byl sám proti Beníkovi a propálil ho - 1:0. Pozníček s Jandou pak neuspěli a tak domácím hodně pomohla situace ze 44. minuty. Turek důrazně dohrál situaci na útočné polovině a rozhodčí vytáhl možná trochu přísnou druhou žlutou kartu - Benešov hrál o deseti.

V 56. minutě trefil Janda tyč, ale o čtyři minutky později se domácí dočkali. Abena poslal míč do vápna, kde se štěstím prosadil Hodas - 2:0. A Abena následně definitivně rozhodl, když ustál souboj ve vápně a umístil míč nechytatelně do sítě - 3:0. Okénka v domácí obraně pak využil střídající Balata, který přehodil Pávka, jenomže poslední slovo měli Vltavínští. Beník ještě v první velké šanci vychytal Prokeše, ale pak potvrdil Abena svůj dobrý výkon druhou brankou. Prosadil se z bezprostřední blízkosti pohotovou střelou - 4:1.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Janda [-] (87. M. Macháček [-] ) , J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , M. Schindler [-] (72. D. Podzimek [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (63. H. Prokeš [-] ) , B. Abena [-] , J. Hodas [-] (72. P. Pejša [-] ) , V. Valíček [-] (78. Š. Maruš [-] )

SK Benešov
E. Beník [-] - E. Adjei [-] (55. J. Žák [-] ) , M. Večera [-] , P. Kucalas [-] , J. Laštovka [-] (77. M. Bohata [-] ) , Z. Vrňák [-] - M. Kučaba [-] (72. L. Balata [-] ) , M. Turek [-] , D. Farkaš [-] - J. Zákostelský [-] , S. Ibe [-] (83. L. Braný [-] ) -

ŽK: 22. J. Zákostelský , 27. M. Turek , 50. M. Večera . ČK: 45. M. Turek .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.