Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

9.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Králův Dvůr nepolevuje. Písek odjel s prázdnou a s vyloučeným Sajtlem


Branky


0

Domácím vyšel první poločas, ve kterém vstřelili obě branky. Ve druhém dějství měli značně usnadněnou pozici s uhájením výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky na úvod zahrozily, ale gólmany zachraňovaly zasahující obrany. Především situace před hostujícím Lukášem Coufalem zaváněla brzkým gólem. Z první patnáctiminutovky ale jinak spíše bolely oči. Fotbal se začal hrát až poté, a to hlavně díky domácím. Ti přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a zle zatápěli písecké obraně.

 

Středočeši poprvé trestali v 16. minutě, kdy se rychle založenou akcí po levé straně dostali do chvilkového přečíslení. Míč šel z křídla do středu hřiště, kde se několik metrů před šestnáctkou odhodlal vypálit Martin Kraus, který přízemní střelou poslal balón k levé tyči Coufalovy brány - 1:0.

 

I nadále se valil jeden útok za druhým směrem na hostující polovinu. Obrana Jihočechů v tu chvíli hořela a po sérii mnoha šancí ve 24. minutě znovu inkasovala. Po rohovém kopu se trefil Michal Hell - 2:0. Cábelíci hru v první půli ovládali a do kabin šli s, pro Písek ještě přijatelným, dvougólovým náskokem.

Po změně stran se zápas opticky začal vyrovnávat, ale šance na vstřelení kontaktní branky nepřicházely. První střelu přímo na Jiřího Krčka si hosté připsali až ve 48. minutě. Nepovedený pokus Martina Helda byl však pro domácího gólmana lahůdkou.

 

V 61. minutě oslabil píseckou sestavu Ondřej Sajtl, který se po druhé žluté kartě poroučel ze hřiště. Králův Dvůr pak na využití přesilovky potřeboval necelých devět minut. Třetí gól přidal Jakub Balšánek, který si naběhl na přihrávku od brankové čáry - 3:0.

 

Čtvrt hodiny před koncem duelu mohl padnout gól do obou branek. Týmy se vzájemně počastovaly vyloženými příležitostmi, skóre se však již neměnilo. Svěřenci Ondřeje Prášila předvedli v závěru nejpovedenější pasáž. Hráli až do konce, ale další venkovní neúspěch již odvrátit nemohli.

 

Autor: Petr Brůha / fcpisek.cz



Počet diváků: 160. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - KOUBA Štěpán, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.