0:2
(0:1)
45. M. Čepelák (p.)
90. P. Vandas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

9.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Hostům vyšly závěry poločasů, Jirny soupeři v tabulce odskočily


Branky


45. M. Čepelák (p.) , 90. P. Vandas
0

Šlágr 9. kola se hrál v Hradci Králové. Ambiciózní nováček chtěl ze třetí pozice skolit lídra tabulky, ale Jirny odolaly a díky proměněné penaltě Čepeláka z nastavení první půle a pojistce z nastavení zápasu slavily tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čepelák proměnil penaltu

V devátém kole České fotbalové ligy zajížděl do Kuklen první celek Jiren. A protože se před zápasem na třetím místě s pouhou jednobodovou ztrátou nacházel Hradec, byl z toho tak šlágr kola. Necelé tři stovky diváků se tak těšily na velice ofenzivní fotbal, protože oba celky dohromady za deset letošních zápasů vsítily už šestapadesát branek. První poločas ale přinesl vyrovnanou partii, kterou přerušil až domácí faul v pokutovém území, jenž neunikl ani sudímu a Jirny tak měly výhodu pokutového kopu. Marek Čepelák pak poslal míč k levé tyči a brankáři Šavlí chyběly možná pouze centimetry, aby míč lapil. Každopádně se tak nestalo a hosté se v pětačtyřicáté minutě dostali do vedení.  

Druhý poločas přinesl už o hodně větší snahu Olympie na vstřelení branky. Párkrát se domácí dostali do značné příležitosti, jenomže efektivní koncovka stále nepřicházela. Co se však blížilo, byl konec zápasu. A s ním přišla přesně v devadesáté minutě druhá a tedy rozhodují trefa ze strany hostů. V době, kdy už Olympia musel hrát vzadu na riziko, a vrhla všechny síly do útoku, se přes vyběhnutého brankáře Frydrycha, jenž se snažil uhasit přihrávku na volného hráče, nakonec hosté dostali ke kolmici na volného Pavla Vandase. Ten už byl v pokutovém území úplně sám a definitivně tak rozhodl o expertu tří bodů do středních Čech.  

Zdroj: www.fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu

SESTŘIH

 



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): Podruhé v řadě jsme nedokázali skórovat a odešli jsme ze hřiště poraženi. A to i přesto, že jsme ve druhé půli dostali vedoucí celek tabulky podtlak. Vytvořili jsme si z něho dostatek příležitostí, ale chyběl nám větší důraz a vůle po vstřelení branky.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , M. Strasser [-] - M. Ptáček [-] , K. Piták [-] , M. Kosař [-] - R. Jukl [-] (78. R. Korba [-] ) , P. Očovan [-] , M. Malínský [-] (54. D. Kuťák [-] ) , V. Prošek [-] (75. D. Knespl [-] )

SK Viktorie Jirny
M. Otáhal [-] - L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] - O. Kejha [-] , R. Stöckner [-] (46. F. Awuku [-] ) , D. Kocourek [-] , P. Vandas [-] , V. Pokorný [-] , F. Škorvánek [-] - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-] -

ŽK: 22. M. Strasser , 52. J. Duben , 65. P. Očovan .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.