0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapák dvěma góly do půle skolil Benátky


0

Martin Šlapák zaznamenal v letošním ročníku už osm tref, Benátky dál čekají na první výhru za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přitom vstup do zápasu měli domácí nadějný. Nejdříve ale museli přežít velkou šanci zkušenějšího soupeře. Před Bojčukem zakončoval ve skluzu Šlapák, který ale domácí bránu minul. V 5. minutě Borovička dlouhým nákopem vysunul Sudka, který dostal míč na Lacka, jenž z levé strany mířil mimo. O minutu později dostali domácí možnost přímého kopu. Borovička ale mířil pouze do míst, kde stál pozorný Krček.

 

Standardní situaci měli hosté k dispozici v 11. minutě. Balšánek rychle rozehrál na Ježdíka, který odcentroval do vápna, kde se uvolnil Martin Šlapák a hlavou poslal svůj tým do vedení –0:1. Benátečtí měli možná více míč na svých kopačkách, do zakončení se ale nedostávali. Nadějně vypadala situace ze 14. minuty. Sudek přenesl hru na Kocourka, ten oslovil Špilára, jenž přiťukl míč Žaloudkovi, který ale neprostřelil protihráče před sebou. Hosté podnikali nepříjemné rychlé výpady, které ale často končily zdviženým praporkem asistenta Vojtěcha.

 

Ve 42. minutě se protlačil k hlavičce Špilár, který byl ale nepřesný. O dvě minuty později podnikli hosté další rychlý výpad, na jehož konci byl znovu Martin Šlapák, jenž střelou pod břevno vstřelil branku takříkajíc do šatny – 0:2. Chvíli poté hlavní rozhodčí Haleš ukončil první půli.

Před druhým poločasem začalo v Benátkách hustě pršet, což ztěžovalo hru obou týmů. Ve 49. minutě střílel zajímavě Eliáš, který ale mířil pouze do míst, kde stál připravený Bojčuk. O minutu později dostali královodvorští hráči potřetí míč za Bojčukova záda, pro ofsajd ale nebyla branka uznána. O chvíli později střílel také střídající Hájek, jehož pokus byl sražen na rohový kop.

 

Na druhé straně zakončoval po Žaloudkově přepuštění míče Šíma, Krčka ale neohrozil. Chvíli po půl hodině hry prozkoušel Bojčuka v domácí brance z levé strany Balšánek, benátecký brankář si ale poradil. Další Šímova střela byla nepřesná, tudíž Krček na svůj první zákrok ve druhé půli stále čekal. Na druhé straně se zaskvěl Bojčuk, který musel vyrazit Krausův únik po pěkné Hájkově přihrávce. První zákrok si hostující brankář Krček připsal až v 78. minutě po Sedláčkově hlavičce. Zajímavě střílel o chvilku déle také Horák, míč byl ale sražen na rohový kop. Po něm lízl míč hlavou Špilár, mířil ale mimo. Tentýž hráč nebyl přesný ani o minutu déle. Bez většího domácího tlaku tak tento zápas dospěl až do svého konce.

 

Benátečtí si tak proti zdatnému soupeři nepřipsali žádný bod a stále jsou ukotveni v suterénu třetiligové tabulky. Možnost k vylepšení svého bodového zisku mají příští týden, kdy zajíždí na trávník pražského LOKO Vltavín, tedy týmu, který nyní inkasoval pětibrankový příděl v nedaleké Dobrovici.

 

ZDROJ: http://www.kopanabenatky.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér): V tomto zápase jsme narazili na velmi kvalitního soupeře z popředí tabulky. I když jsme se o výsledek rvali, prohráli jsme zaslouženě, a tak mi nezbývá, než soupeři sportovně poblahopřát. Našim hráčům nemám, co bych vytkl. Celé utkání všichni odmakali na sto procent. Jdeme dál, musíme se soustředit na další zápas. Věřím, že nasazení našich hráčů, které předvádějí, bude odměněno bodovým ziskem v jiných utkáních.

FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): Z vítězství mám radost. Ze zápasu jsme měli velký respekt. Víme, že domácí mají málo bodů a tudíž to dnes pro ně bylo důležité utkání, aby se dostali na kontakt dalším ohroženým týmům. Z tohoto důvodu jsme přijeli s respektem a pokorou. Nakonec se nám zápas podařil. Fotbal je o brankách, které jsme vstřelili. Domácí byli v první půli aktivní, ale branky jsme vstřelili my. Do nějaké větší šance jsme je nepustili. Druhou půli jsme zvládli díky obrannému výkonu. Domácí si kromě standardních situací, kdy míč létal kolem tyčí, nic nevypracovali. Naopak my ještě mohli vyřešit nějaké brejkové situace. Benátek je mi líto, určitě je nepříjemné být v takovéto situaci.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.