4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Šestigólová přestřelka našla rozuzlení až v penaltách


Branky


41. L. Kopecký , 47. P. Drahoš , 64. L. Kopecký (p.) - 25. M. Novák , 31. J. Luptovský (vl.) , 49. A. George
0

Domácí nastupovali jako velký favorit zápasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Táborsko ale nepřijelo svou kůži dát lacino a ve 25. minutě šlo do vedení. Novák si připravil míč do kroku a pěknou střelou zpoza vápna překonal Mrázka. A o šest minut už to vypadalo s domácími nadějemi bledě - rychlý brejk soupeře Chrudim nezachytila, Kostkovu střelu si pak Luptovský skluzem srazil do vlastní sítě, ale pravdou je, že míč by v bráně skončil i bez jeho zásahu - 0:2. Na rozdíl tří branek odmítl navýšit Froněk, který v jasné pozici napálil míč do Mrázka. Alaverdašvili byl dalším, kdo neuspěl, a tak se domácí dočkali důležité branky do šatny. Kopecký si postavil míč kousek za vápnem a přes zeď ho poslal mimo Blažkův dosah.

A hned ve druhé minutě druhé půle bylo srovnáno. Kesner našel ze standardky v malém vápně Drahoše - 2:2. Alaverdašvili ale za pár sekund pěkným fotbalovým kouskem vrátil vedení hostům - navedl si míč na střelu a parádně trefil pod břevno - 2:3. Chrudim měla v dalším průběhu šance na vyrovnání, ale dočkala se až z penalty. Kučera byl poslán k zemi, zodpovědnost na sebe vzal Kopecký, jenomže napoprvé neuspěl. Zachránilo ho ale to, že rozhodčí viděl brzké vběhnutí hráče soupeře do šestnáctky a z opakovaného penaltového pokusu už Kopecký uspěl - 3:3. Na branky v zápase mířilo hned 28 střel, a tak se brankové úrodě není co divit...

Penalty pak vyšly lépe domácímu celku - přitom v páté sérii mohl zápas ukončit hostující Chotovinský. Neuspěl, a tak v šesté sérii po zaváhání Rabiňáka a proměněném Drahošově pokusu slavili Chrudimští.

 

VIDEOSESTŘIH + OHLASY TRENÉRŮ



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (72. O. Hauf [-] ) , L. Kopecký [-] , L. Mastík [-] , J. Krčál [-] , V. Řezníček [-] (13. J. Luptovský [-] ) , M. Ráliš [-] , P. Drahoš [-] , F. Klapka [-] (33. T. Mlynka [-] ) , J. Štoček [-] (33. J. Kučera [-] ) , O. Kesner [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - J. Peterka [-] , J. Navrátil [-] , J. Škarda [-] , M. Novák [-] , L. Turek [-] , J. Chotovinský [-] , A. George [-] (85. M. Rabiňák [-] ) , T. Froněk [-] , V. Týnavský [-] (53. F. Bakule [-] ) , V. Kostka [-] (88. F. Jírava [-] )

ŽK: 45. T. Froněk , 55. M. Novák , 64. M. Blažek , 86. M. Rabiňák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Paták Viktor - KOŠAN Martin, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.