1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia nevyužila zaváhání Převýšova, stačila na ni Kocourkova branka


Branky


0

Proti Litoměřicku rozhodla jediná trefa, která tři body přisoudila domácím. Olympia tak poprvé z venkovního zápasu neveze ani jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas žádnou stoprocentní šanci nepřinesl ani pro jeden celek, vše podstatné se tak událo na začátku druhé poloviny. Domácí dokázali procpat míč do pokutového území a poté ho předložit na Ondřeje Kocourka. Ten už si z prostoru nedaleko branky dokázal poradit a poslat tak Litoměřicko do jednobrankového vedení. Olympia se pak pochopitelně rychle snažila vyrovnat. Míč i dokonce jednou skončil v síti, jenomže branka nemohla být uznána pro ofsajd. I přes další velké šance Hradeckých už ale další gól nepadl a tři body tak zůstaly u domácích. 

 

 

Zdroj: www.fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu”

 



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Procházka [-] (46. M. Faust [-] ) , D. Šraga [-] , F. Suchý [-] , J. Šimkovský [-] - M. Hanuš [-] (89. V. Šimeček [-] ) , A. Holub [-] (46. J. Kabele [-] ) , J. Grunert [-] , M. Procházka [-] , L. Křeček [-] - O. Kocourek [-] (85. P. Barnat [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , M. Strasser [-] - M. Ptáček [-] , K. Piták [-] , M. Demeter [-] , V. Prošek [-] (83. D. Ličman [-] ) - R. Korba [-] (61. M. Malínský [-] ) , R. Jukl [-] , D. Kuťák [-] (46. P. Očovan [-] )

ŽK: 51. J. Grunert , 90. J. Kabele - 70. P. Očovan , 87. J. Duben .
Počet diváků: 269. Rozhodčí: Martínek Petr - MRKÁČEK Michal, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.