M. Held 7. (p.)
Š. Hlinka 31.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek nedovolil Hořovicku skórovat, díky gólům z první půle bere body


Branky


7. M. Held (p.) , 31. Š. Hlinka
0

Písečtí třetiligoví fotbalisté se během čtyř dnů představili podruhé před vlastními fanoušky s plánem na zisk dalších třech bodů do vyrovnané tabulky ČFL. V utkání osmého kola soutěže jim byli protivníkem hráči FK Hořovicko.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovičtí jsou nováčkem České fotbalové ligy. Od roku 2008 hráli divizní soutěž, jejíž skupinu A dokázali v ročníku 2015/2016 vyhrát a postoupit o patro výš. V roli trenéra u toho byl bývalý fotbalista Sparty a šestinásobný mistr ligy Petr Vrabec, který vedl své svěřence i u Otavy.

 

Písečtí předvedli podobný start jako ve středu proti Dobrovici. Již v 7. minutě se domácí radovali z úvodní branky. Padla z penalty, kterou průnikem do vápna zařídil Ondřej Sajtl a bezpečně proměnil Martin Held - 1:0.

 

První půle nepřinesla příliš vzruchu. Balón na svých kopačkách drželi převážně Hořovičtí, ale jejich zdánlivá převaha a pohyb okolo vápna žlutomodrých nepřinášela žádné šance či střely na branku. Střely nepřicházeli ani na druhé straně, přesto se skóre znovu měnilo. V 31. minutě se k zahrávání přímého kopu postavil Štěpán Hlinka. Z pravé strany centroval na zadní tyč. Míč sice přeletěl hostující obranu i písecké útočníky, ale byl kopnutý tak dobře, že bez pomoci skončil v síti překvapeného a bezmocného Milana Herca - 2:0.

Po přestávce se naplno projevila zkušenost týmu Ondřeje Prášila. Jihočeši byli mnohem důraznější a přesnější. Hořovičtí hráči byli v soubojích až druzí, přicházeli o míče, vázla rozehrávka a nedokázali dostávat do finální fáze útoku. To domácí začali ohrožovat branku i jinak než jenom ze standardních situací. Činil se hlavně Filip Řezáč, ale tentokrát se střelecky neprosadil.

 

Hořovicko mělo jedinou šanci ke skórování. Dvě minuty před koncem zápasu se do šestnáctky Písku snášel centr, který doputoval na kopačku natahujícího se Jana Bežó, ale Jakub Rondzik byl na místě a odsoudil hosty k dalšímu čekání na první gól ze hry vstřelený na hřištích soupeřů. V zápětí mohli domácí přidat třetí branku, když šli snad čtyři na jednoho obránce, ale na výsledku už se nic nezměnilo. Písečtí splnili plán a posouvají se tabulkou vzhůru.

 

AUTOR: Petr Brůha (fcpisek.cz)



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): Jsme rádi, že jsme během dvou domácích utkání ve čtyřech dnech získali šest bodů. Dnes to určitě nebylo jednoduché utkání. Hosté my připomínali nás během mé první sezóny u týmu. V poli jsme tenkrát dokázali hrát, dokázali jsme nějakým způsobem odolávat, ale do vápna jsme se nedostávali a odjížděli s výsledkem 0:2. Dnes jsme v rozhodujících momentech byly kvalitnější, chtěli jsme víc a na naší straně byla zkušenost.

SK Hořovice
Miroslav Nesnídal (asistent trenéra): Musím uznat, že Písek vyhrál zaslouženě. V rozhodujících momentech byl důraznější před brankami i v poli. My musím důraz hodně zlepšit. Ke konci jsme měli šanci na vstřelení gólu, ale to už byla taková křeč. Otevřeli jsme hru a vzápětí jsme mohli potřetí inkasovat. Musíme se s tím lépe popasovat hned od začátku - být důraznější a odolnější. Nezbývá než pogratulovat Písku ke třem bodům.



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - J. Šindelář [-] (60. V. Hrachovec [-] ) , M. Held [-] (77. J. Held [-] ) - P. Řehák [-] , N. Salašovič [-] , J. Edge [-] , Š. Hlinka [-] - O. Sajtl [-] (81. V. Zeman [-] ) , F. Řezáč [-] (69. M. Grobár [-] ) , M. Voráček [-] , V. Milec [-] (74. L. Šlehofer [-] )

SK Hořovice
- T. Březina [-] , V. Zítek [-] (81. I. Zítka [-] ) , J. Mojdl [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , J. Vaníček [-] , M. Nademlejnský [-] (60. A. Rampa [-] ) , P. Aubrecht [-] (67. J. Šubert [-] ) , T. Pelikán [-] (65. J. Mach [-] ) , L. Dratva [-] , M. Herco [-]

ŽK: 24. J. Šindelář , 45. M. Voráček - 85. L. Kaufman , 86. J. Bežó .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.