Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

FOTO: Torzo Dobrovice podlehlo v Domažlicích


Branky


30. P. Mužík (p.) , 75. O. Chocholoušek , 77. M. Hejda , 85. P. Fořt - 41. T. Osvald
0

K sedmému utkání sezóny cestovali Dobrovičtí do Postřekova, kde je v dočasném azylu Jiskra Domažlice. Na západě Čech postavil trenér Hejno sestavu s osamoceným Volfem na hrotu útoku, ke zraněným Skuhravému, Schubertovi a Miškovskému totiž přibyli také Munzar, Bernát a šestigólový Valenta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bráně dostal letos poprvé šanci Bartoš. Úvod utkání poznamenal hustý déšť a po zbytek zápasu se na několika místech hrací plochy míč zastavoval v hlubokých kalužích.

 

Přestože se nehrálo nijak ustrašeně, v prvních dvou desetiminutovkách si obě mužstva vytvářela jen náznaky šancí, na dobrovické straně v podobě několika střel ze střední vzdálenosti. Ve 28. minutě proskákal zleva doprava dobrovickým velkým vápnem balon z přímého kopu, Osvald ve snaze o odkop se střetl s domažlickým Pirochem, který se svalil k zemi, a sudí nařídil penaltu. Bartoš Mužíkovi vystihl směr a na mokrý míč si snad i sáhl, v cestě do sítě jej ale nezastavil.

 

Dobrovice trochu přitopila pod kotlem. Ve 35. minutě na konci pohledné rychlé kombinace vystřelil Březina z dobré pozice metr nad a dvě minuty poté propadl dlouhý přímý kop až na zadní tyč k Volfovi, jehož střelu ale obránce stihl srazit na roh. Dobrovice dobře napadala domažlickou rozehrávku. Osvaldovi ve 41. minutě se takto podařilo vystihnout stoperův odkop a samostatný únik pak proměnit střelou nad padajícím gólmanem Šimanem. Bylo srovnáno a ještě do pauzy mohla Dobrovice stav otočit. Po rychlém útoku a centru do vápna zastavila dobrovickou střelu ruka domácího obránce, podle mínění rozhodčího však zřejmě v přirozeném pohybu. 

 

Po změně stran pokračoval podobný, oboustranně aktivní fotbal. Náznaky šancí se objevily na obou stranách a Dobrovice měla snad dokonce i trochu více ze hry. Jenže vyrovnané utkání dokázali na svou stranu strhnout domácí. V 74. minutě využili rohový kop, když jej na přední tyči uklidil těsně pod břevno hlavičkující Chocholoušek. Jen tři minuty na to přidal pojistku Hejda, který dostal od Fořta balon mezi stopery a sólo proměnil střelou okolo Bartoše.

 

Tečku za utkáním udělala druhá domažlická penalta. Útočník se hnal do vápna za dlouhým výkopem, Bartoš by možná míč stihl včas zalehnout, kožené slunce ale před ním zapadlo do hluboké kaluže a domácí forvard přes brankáře přepadl. Zmáchanému Bartošovi určitě náladu nevylepšilo ani provedení nařízeného pokutového kopu. Domažličtí si nacvičili signál à la loňská Příbram. Exekutor Mužík pouze přiklepl Fořtovi, který už neměl problém trefit odkrytou bránu.

 

Zdroj: fkdobrovice.cz

Foto: Jiří Pojar



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.