2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice na sedmý pokus porazily Jirny


Branky


0

Dvě branky rozdělené do obou poločasů stačily štěchovickým fotbalistům, aby porazili favorita z Jiren. Postarali se o ně Bulíř s Bustou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šesté hrané kolo ČFL jsme odehráli na domácí půdě a jednalo se o velmi atraktivní utkání proti Viktorii Jirny, mistrovskému týmu minulé sezony. Do zápasu nastoupil v základu Miroslav Mareš a připsal si první start v našem dresu. V zápase jsme se museli obejít bez Hřebečka a Pavlíka, na lavičce náhradníků zůstali Maršálek se Švejdou. I při těchto absencích jsme předvedli výborný výkon a po trefách Bulíře s Bustou na sedmý pokus skolili Jirny za tři body.

 

Vstup do zápasu se vydařil více našemu týmu, který zahrozil hned ve druhé minutě, jenže Batkovo zakončení zneškodnil Otáhal. Také v sedmé minutě se musela mít obrana soupeře na pozoru, tentokráte hledal Mareš nabíhajícího Bulíře, jenže právě mladý záložník se do zakončení neprobojoval. Z následného útoku se do zakončení dostal Batka, jeho pokus bohužel zamířil těsně mimo bránu. Mezi neúspěšné střelce se zapsal také Kučera, který zakončoval Novákův centr přímo do míst ovládaných Otáhalem. První vážnější střelecký pokus Jiren měl na svědomí Hruška, ale jeho střela nemířila mezi tři tyče. Následovala další akce našich hráčů, Verner vyzkoušel pozornost Otáhala nenápadným zakončením ze střední vzdálenosti, gólman Jiren situaci podcenil, ale zachránilo ho až břevno, které Verner nastřelil.

 

Následná akce se rýsovala opět proti bráně soupeře, Košatovu standardku jemně nadzvedl Kučera nad břevno. Ojedinělý pokus poněkud pasivních hráčů soupeře byl k vidění ve 28. minutě, kdy Pokorný hledal střeleckou pozici, kterou nenašel. Ve 38. minutě po rohovém kopu Vondráčka těsně netrefil bránu Škorvánek a o minutu později už na stadionu konečně propukla očekávaná radost – Novák výborně našel Bulíře, který se šancí naložil jak nejlépe mohl a prostřelil Otáhala.

 

 

Na začátku druhého poločasu mohl vyrovnat Vondráček po naší nevydařené rozehrávce, ale v nadějné pozici netrefil bránu. Druhý a opět zasloužený gól přišel v 58. minutě – po faulu rozehrával z výhodné pozice Košata a jeho centr zakončil tvrdou hlavičkou mezi tři tyče Busta. Zkorigovat stav se pokoušel Melechovský, ale stejně jako v předešlých akcích nedokázal ideálně zakončit. Rohový kop Kocourka pak v 68. minutě zakončoval nepřesně Ibe. Navýšit vedení a téměř stvrdit výhru mohl Batka v 71. minutě, jenže ve větší šanci zaváhal. Postupně pak netrefili bránu Melechovský s Kocourkem a o naší výhře bylo téměř rozhodnuto. V poslední šanci zápasu se vyskytl Halbich, který ovšem ani při šestém startu v ČFL nevstřelil svůj premiérový gól sezony.

 

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Mareš [-] , M. Verner [-] (90. M. Šum [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] (92. M. Švejda [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Bulíř [-] (72. J. Beneš [-] ) , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] (85. D. Halbich [-] ) , F. Busta [-]

SK Viktorie Jirny
M. Otáhal [-] - M. Čepelák [-] , E. Adjei [-] , M. Parys [-] , L. Hruška [-] - F. Škorvánek [-] (59. I. Lovska [-] ) , O. Kejha [-] , V. Pokorný [-] (63. S. Ibe [-] ) , P. Vandas [-] (53. D. Kocourek [-] ) - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 64. M. Mareš , 92. M. Šum - 19. J. Vondráček , 76. A. Melechovský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LERCH Ondřej - DUCHOŇ Ivo, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.