J. Bežó 58. (vl.)
R. Jukl 70. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

5.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympia dvěma góly ve druhém poločase přemohla Hořovicko


Branky


58. J. Bežó (vl.) , 70. R. Jukl (p.)
0

Po celé utkání měli královéhradečtí fotbalisté navrch a zaslouženě získali tři body. Pomohly jim k tomu vlastní gól s pokutovém kopem ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas přinesl sice převahu domácích fotbalistů, jenomže párkrát i přes výrazné ohrožení branky nakonec ke změně skóre v první polovině zápasu nedošlo.

 

To se však změnilo, stejně jako ve středečním vloženém kole, ve druhém poločase. A branky i tentokrát střílela pouze Olympia. Nejprve se dvě minuty před uplynutím hodiny hry prodral po levém křídle Karel Piták, který obešel obránce a poté předložil míč kousek od hranice pokutového území. Sem si seběhl Ondřej Kraják, který i s menším přispěním bránícího hráče dokázal dostat míč do sítě a poslat Šavle do jednobrankového vedení.


O dalších deset minut později prošel zase levou stranou do vápna Radek Korba, kterého hosté podrazili a na řadu tak přišel pokutový kop. Míč si vzal Richard Jukl, jenž sice zamířil k pravé tyči, kam skákal i brankář Hořovicka David Tetour. Ten však balón těsně zachytit nedokázal, takže se Olympia dostala do dvoubrankového trháku. A ten vydržel nakonec až do konce zápasu, a to i přes menší tlak hostů, který přišel v posledních deseti minutách hry. Hradečtí si tak připsali tříbodové vítězství a i díky lepšímu skóre a vzájemným zápasům se posunou v tabulce směrem nahoru.

 

Zdroj: www.fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Trenér Miloš Sazima: „Zasloužené vítězství. Utkání jsme měli po celou dobu pod kontrolou. V prvním poločase jsme nedokázali proměnit vytvořené brankové příležitosti, ale byli jsme trpěliví a ve druhém poločase jsme se po akci Pitáka a zakončení Krajáka dostali do vedení. Po proměněném pokutovém kopu Juklem, který se zahrával po faul na Korbu, již nebylo o vítězi pochyb.“




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Novotný [-] , J. Duben [-] , J. Poděbradský [-] - O. Kraják [-] (78. D. Kuťák [-] ) , M. Demeter [-] , K. Piták [-] (89. M. Kosař [-] ) , M. Ptáček [-] - M. Malínský [-] (61. R. Korba [-] ) , V. Prošek [-] , R. Jukl [-] (86. P. Očovan [-] )

SK Hořovice
D. Tetour [-] - V. Zítek [-] (86. M. Nademlejnský [-] ) , T. Březina [-] , I. Zítka [-] , M. Krůta [-] (65. J. Šubert [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (67. A. Rampa [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , I. Polanský [-] , L. Dratva [-]

ŽK: 75. J. Duben - 48. T. Březina , 51. J. Mojdl , 62. I. Polanský , 69. J. Bežó .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.