2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:30

4.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov poprvé poražen, byť až po penaltách


Branky


0

Převýšov vstoupil do sezóny skvěle a stejně tak si počínal v úvodu zápasu s Královým Dvorem - ve 4. minutě se prosadil Karal a hosté vedli. Gólman Krček pak domácí podržel, a tak mohl v 56. minutě vyrovnat Martin Šlapák. Krček v 90. minutě vytáhl střelu mířící pod břevno a šlo se na penalty. V nich byli střelci neomylní až do 7. série, kdy Štěchovice poprvé zaváhaly a Králův Dvůr tak zabral druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] (46. P. Eliáš [-] ) , T. Šilhavý [-] , M. Hell [-] , M. Vybíral [-] (46. T. Bohánek [-] ) - J. Kabele [-] (46. A. Hájek [-] ) , M. Kraus [-] (72. D. Zelenka [-] ) , J. Balšánek [-] , K. Soldát [-] , M. Procházka [-] (91. N. Mocyk [-] ) - M. Šlapák [-] -

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , V. Karal [-] , P. Veselka [-] - M. Zezula [-] (60. J. Věchet [-] ) , T. Labík [-] , R. Doležal [-] , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-] (92. P. Novák [-] )

ŽK: 26. T. Sedláček , 92. T. Bastin .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.