2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

4.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až osmá série penaltového rozstřelu rozhodla o bonusu pro Litoměřicko


Branky


0

Domácí šli po půlhodině do vedení, když z brejku potvrdil střeleckou fazónu Kacafírek. Štěchovice se hnaly za srovnáním, dosáhly na něj v 61. minutě, když míč doklepl do sítě Bulíř. Zápas dospěl do penalt, v nich v sedmé sérii rozhodl Busta a domácí tak ze zápasu berou dva body. Do zápasu nemohlo zasáhnout za Štěchovice trio Maršálek, Pavlík a Košata. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybu hostů trestal Kacafírek

Hned ve třetí minutě musel Soukup vytáhnout pohotový zákrok, rohový kop Šragy mířil na hlavu Kacafírka, který mířil hlavičkou k tyči. Kacafírek byl vidět i na druhé straně, pár centimetrů totiž chybělo jeho další hlavičce k vlastnímu gólu po centru Nováka. Další nebezpečnou akci vymyslelo v desáté minutě duo Faust-Křeček, druhý jmenovaný totiž střelou těsně minul bránu. Soukupa nedokázal překonat ani Hanuš, jehož střelu Soukup pohotově lapil. Druhou šanci štěchovického mužstva měl na kopačkách Batka, který ve 24. minutě ve slibné šanci nezvládl trefit balon a usměrnit ho mezi tři tyče. Téměř identickou šanci prováhal posléze na druhé straně Kacafírek.

Třetí velmi dobrou šanci ke skórování měl ve 30. minutě po ideálním centru Ciencialy útočící Halbich, jenže nadějnou možnost ke střele prováhal a střílel nad bránu. Ve 32. minutě se už domácí diváci gólu dočkali, velmi špatná rozehrávka Ciencialy do středu hřiště se velmi rychle vrátila zpět k osamocenému Kacafírkovi, který bez větších obtíží obstřelil Soukupa. Vzápětí hostům mohl rozhodčí přisoudit penaltu po faulu na Vernera, ale jeho píšťalka zůstala v klidu. Posledních pět minut prvního poločasu bylo ještě dost horkých - ve 38. minutě Cienciala zblokoval gólovou střelu Fausta a ve 45. minutě trefil Šraga ze standardky břevno.

 

Bulíř zaznamenal premiérovou trefu

Na začátku druhého poločasu mohl vyrovnat Halbich, který překonal Pechatého, ale na brankové čáře vykopl balon Šimkovský. O pár vteřin později hledal Batka opět Halbicha, ale druhý pokus už Pechatého tolik neohrozil. V 54. minutě Busta podcenil balon mířící do zámezí a donutil tím Soukupa k faulu za žlutou kartu, naštěstí pro hosty těsně za vápnem. Domácí Litoměřicko však naložilo s velkou šancí špatně a po rychlém protiútoku nestihl Batka usměrnit centr Bulíře mezi tři tyče. 

V 60. minutě už však hosté mohli slavit, Halbich dokázal vyhrát souboj ve vápně, udržet balon, a naservírovat ho Bulířovi, který vstřelil svůj premiérový gól v dresu Štěchovic. Domácí tým postupně ztrácel pozice a na štěchovické konto přibývalo čím dál více šancí. Postupně se snažili Pechatého neúspěšně ohrozit Batka, Novák a Halbich. Litoměřicko odpovědělo velmi nepřesnými pokusy Hanuše a Křečka. Velké štěstí pak měl hostující celek v 81. minutě, to totiž po pohledné akci orazítkoval břevno domácí Faust. Pět minut před koncem druhého poločasu chytl Soukup střelu Kolmistra k tyči a v samém závěru ještě Kučera odvrátil nebezpečný centr do vápna.

Kopalo šestnáct střelců

Následoval penaltový souboj o druhý bod, ve kterém hosté nevyužili tři pokusy. Rozhodující byla až osmá série, ve které využil Procházka nevyužité penalty Busty.

 

 

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice

 



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - D. Šraga [-] , J. Šimkovský [-] , M. Hanuš [-] , F. Suchý [-] - A. Holub [-] (63. P. Barnat [-] ) , L. Křeček [-] , J. Procházka [-] , M. Faust [-] - Š. Kacafírek [-] , V. Šimeček [-] (68. V. Kolmistr [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Cienciala [-] , M. Verner [-] (46. J. Beneš [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , D. Halbich [-] , Š. Kučera [-] , T. Bulíř [-] , J. Košata [-] , L. Novák [-]

ŽK: 12. V. Šimeček - 30. L. Batka , 52. M. Soukup , 70. J. Beneš .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.