T. Matějka 12.
J. Petrů 23. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy potvrdily roli favorita


Branky


12. T. Matějka , 23. J. Petrů (p.)
0

Domácím se povedl nástup do utkání a ve 12. minutě se po nepovedeném odkopu benáteckého hráče prosadil z bezprostřední blízkosti Matějka. Hosté poté zahráli ve vápně rukou a nařízenou penaltu Petrů proměnil. Ve 25. minutě si tak Zápy vybudovaly dvoubrankový náskok a ten do konce zápasu bez potíží kontrolovaly, Straka v bráně nemusel řešit jedinou gólovou příležitost protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok

Připravujeme...Na první zajímavou akci zápasu se čekalo do 9. minuty, kdy Novák před pokutovým územím stáhl Kocourka a hostům se naskytl zajímavý trestný kop. Míč si, stejně jako v minulém kole, postavil Horák, který tentokrát úspěšný nebyl, když mířil pouze do boční sítě. Udeřilo tak na druhé straně. Ve 12. minutě totiž chyboval Knobloch, který špatným odopem našel pouze domácí kopačky, následně se v pokutovém území nemýlil kanonýr Tomáš Matějka, jenž poslal svůj tým do vedení – 1:0. Zápští hrozili zejména z dobře zahrávaných standardních situací, které ale s jistotou eliminovala benátecká obrana v čele s brankářem Bojčukem. Ten se musel činit také při prudké střele z 23. minuty, kdy svůj tým notně podržel.

O minutu později však v pokutovém území zahrál rukou Karásek a hlavní rozhodčí neváhal s odpískáním pokutového kopu. Míč si postavil Jiří Petrů, jemuž směr střely Bojčuk nevystihl a domácí se tak dostali do pohodového vedení – 2:0. Přímý kop měli k dispozici také favorizované Zápy, avšak Pavlíkova tvrdá střela skončila v ochranné síti. Ve 41. minutě se stříleným centrem z pravé strany prezentoval Kocourek, míč se odrazil od pravé tyče Strakovy brány. V úplném závěru zkoušel štěstí znovu Pavlík, ale ani tentokrát přesně nemířil.

 

Benátky se úspěchu nedočkaly

Ve druhé půli se domácí soustředili spíše na defensivu, hosty drželi co nejdále od branky zkušeného brankáře Radima Straky. Přesto se k pokusu dostal Kocourek, který ale brankový prostor minul. Po velice pohledné souhře nyní mohl zvýšit Hejný, jemuž ale zlikvidoval stroprocentní šanci excelentní Bojčukův zákrok. Pět minut před závěrečným hvizdem byl v pokutovém území přistrčen střídající Frimpong Pavlíkem, avšak tato situace nechala hlavního rozhodčího Mudru naprosto chladným. Domácí poté zkušeně zastavili všechny pokusy o atak své branky benáteckého mužstva a připsali si další tři body do třetiligové tabulky.

 

Benátečtí tak neuspěli ani ve třetím podzimním zápase, nyní se krčí na samém chvostu tabulky s nelichotivou nulou na bodovém kontě. Při extrémně těžkém losu na úvod soutěže nyní hostí ambiciózní Olympii Hradec Králové. Netřeba připomínat, že body by se hodili jako sůl.

 

ZDROJ: http://www.kopanabenatky.cz/

Byli jste na utkání? Ohodnoťte jeho úroveň, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): Naštěstí jsme vstřelili dvě branky v prvním poločase, které toto utkání rozhodly. Po středečním utkání se Sokolovem jsme tentokrát ve druhé půli trošku tahali nohy. Za sebou jsme měli také těžký zápas s Chrudimí, takže bylo vidět, že trošku vadneme. Myslím si, že zápas jsme měli rozhodnout dříve, kupříkladu Karel Hejný šel dvakrát sám na branku. Hosté hrozili ze standardních situacích. Hlavně za první poločas jsme si ale výhru zasloužili.

SK Benátky nad Jizerou
František Šturma (trenér): Byl to hodně těžký zápas. Ze Záp se příliš body nevozí. Musím říci, že věci, které jsme po hráčích chtěli, byly splněny. Bohužel na první branku jsme soupeři smolně přihráli, druhý gól byl z penalty. Dá se tedy říci, že jsme domácím na dvě branky nahráli. Druhý poločas byl z naší strany opravdu dobrý. Dokonce jsme si vytvořili nějaké šance. Dle mého názoru jsme měli kopat dvě penalty, které rozhodčí jako by neviděl. Naprosto otevřeně říkám, že dnes jsme hráli proti čtrnácti. Hráčům děkuji za obětavost a za výkon. Myslím si, že jdeme správnou cestou a že v nejbližších zápasech je potřeba ty nepříznivé výsledky zlomit a udělat nějaký bod. Nechci se vymlouvat na rozlosování, avšak v úvodu soutěže máme extrémně těžký los. Sehráváme se, tým se dává pomalu dohromady, takže to při tak těžkém losu rozhodně není jednoduché. Jsme však bojovníci, budeme bojovat až do konce.



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (67. M. Pávek [-] ) , K. Hejný [-] , V. Svoboda [-] , P. Putz [-] (90. D. Pergl [-] ) , M. Jelínek [-] (81. J. Kalaš [-] ) , R. Jíra [-] (60. J. Jelínek [-] ) , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , P. Pavlík [-] , V. Hron [-]

SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - J. Kamlach [-] (56. M. Ivanov [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Kocourek [-] (69. L. Bodeček [-] ) , M. Horák [-] , O. Šíma [-] (64. B. Frimpong [-] ) , O. Špilár [-] , M. Karásek [-] , J. Knobloch [-] , R. Žaloudek [-] , M. Borovička [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.