1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný průběh bez větších šancí. Rozhodly až penalty


Branky


0

Boj uprostřed hřiště a pozorné obrany, taková nabídka byla k vidění ve střetnutí Štěchovic a Písku. První půle nepřinesla ani jednu gólovku. Ve druhém poločase se už musel Soukup vytánout proti Voráčkovi, ale odolal a utkání dospělo za stavu 0:0 k penaltovému rozstřelu. V něm zaváhali oba písečtí Heldové a bonusový bod tak zůstal na štěchovické půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do sezony se třetiligovým fotbalistům Písku bodově nevydařil. Pocit, jak chutná výhra, svěřenci trenéra Ondřeje Prášila během prvních dvou utkání nepoznali a nedočkali se ani ve Štěchovicích, kde jim - v utkání, v němž si ligovou premiéru ve žlutomodrém odbyl příbramský Jakub Šindelář - radost z možného úspěchu pokazily bonusové pokutové kopy.

 

Na body si brousili zuby samozřejmě také domácí hráči, které hodně mrzela porážka v Králově Dvoře z předešlého kola, ale na hřišti příliš nebezpečné akce vidět nebylo. Potencionální nebezpečí hrozilo z několika standardních situací. Žádný z rohů ani přímý volný kop píseckého obránce Petra Řeháka z 18. minuty kýžený úspěch v podobě vstřelené branky neznamenaly.

 

Ani Jakub Rondzik neměl se zneškodňováním štěchovických šancí příliš starostí. Až Jakub Košata donutil v 36. minutě gólmana v hostujícím dresu k nečekanému zákroku, když jeho centr mířil přímo mezi tři tyče. Domácím patřil závěr prvního dějství, do kabin se však šlo stále za bezbrankového stavu.

Po změně stran si oba soupeři vyměnili po jedné velké šanci. Nejprve měl ke gólu blízko písecký Martin Voráček, ale ve velmi nadějné pozici ho vychytal Michal Soukup - běžela 61. minuta. O dvě minuty později bylo rušno na druhé straně hřiště. Střídající David Halbich se mohl odvděčit trenéru Bustovi, mířil však těsně vedle tyčky Rondzikovy branky.

 

Závěr normální hrací doby, který byl rozkouskován střídáními, již na blížícím se rozuzlení v podobě penaltového rozstřelu nic nezměnil. Hostující fotbalisté tak měli šanci na reparát týden staré prohry s Benešovem. Na brankovou čáru se za hosty postavil Lukáš Coufal - v 90. minutě vystřídal dosud bezchybného Rondzika, kterému ale penalty v poslední době příliš nevycházely.

Souboj o bonusový bod začal pro jihočeské družstvo dobře - díky úvodnímu domácímu neúspěchu. Lukáš Šlehofer i Václav Milec následně mířili přesně. Po pěti pokusech byl stav vyrovnaný 2:2 a Písek měl výhodu jedné penalty k dobru. Martin Held však nedal. A když ho o chvíli později - po gólu domácího Nováka - napodobil také bratr Jakub, otevřela se Štěchovicím cesta k dvoubodové výhře.

 

AUTOR: fcpisek.cz

 

Byli jste na utkání? Ohodnoťte jeho úroveň, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Cienciala [-] , J. Beneš [-] (58. D. Halbich [-] ) , M. Verner [-] (83. T. Bulíř [-] ) , F. Busta [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] (90. L. Coufal [-] ) - L. Šlehofer [-] , J. Šindelář [-] (84. M. Grobár [-] ) , V. Zeman [-] , V. Milec [-] (49. J. Held [-] ) - Š. Hlinka [-] (70. M. Held [-] ) , P. Řehák [-] , L. Holub [-] - O. Sajtl [-] , J. Edge [-] , M. Voráček [-] (75. F. Řezáč [-] )

ŽK: 51. L. Jakobovský , 53. J. Cienciala - 54. J. Held , 61. J. Edge , 66. P. Řehák .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Štěrba Václav - TVRDÍK Ivan, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.