1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:15

3.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympia si vyšlápla na Vyšehrad! Cestu za výhrou vytyčil hattrickem Očovan


Branky


0

Olympia si připsala druhé vysoké venkovní vítězství v sezóně. Vyšehrad šel do vedení Pilíkovou brankou po půlhodině hry, hosté ještě do poločasu ale skóre otočili góly Krajáka a Očovana. Peter Očovan překonal brankáře Kočího ve druhé půli ještě dvakrát a produktivní hosté zabrali přesvědčivě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ve třetím kole České fotbalové ligy zajížděla Olympia na hřiště Vyšehradu, kde dokázala zvítězit 4:1! V hlavním městě sice nastoupila pozměněná sestava, chyběl například i Karel Piták, ovšem hned třemi brankami se o vítězství dokázal postaral Peter Očovan a jednou Ondřej Kraják. Hradečtí tak dokázali otočit zápas z nepříznivého výsledku 0:1 na konečnou vysokou výhru. 

 

Zápas přitom pro Šavle nezačal ideálně, protože se po brance Pavla Pilíka dokázal dostat Vyšehrad v 31. minutě do jednobrankového vedení. Ovšem o pouhých pět minut později už bylo vyrovnáno, a to díky premiérové mistrovské trefě za Olympii v podání Ondřeje Krajáka. Pro Hradecké však bylo do přestávky ještě veseli, a to kvůli tomu, že skóroval také Peter Očovan. Ten však jako by dával předznamenat, co teprve "chystá" na druhý poločas.

 

Přesněji bychom měli zmínit chvíli po hodině hry. V 64. minutě totiž Peter Očovan zvyšoval už na rozdíl dvou branek a o dalších pět minut na to dokonce završil hattrick! Olympie tak zvítězila 4:1 a i nadále potvrzuje, že je velice ofenzivní mužstvo. Vždyť po hattricku Jiřího Dubna z prvního kola ČFL, přišel o dva zápasy později další tříbrankový zásah, tentokrát tedy v podání Petera Očovana! 

Byli jste na utkání? Ohodnoťte jeho úroveň, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

ZDROJ: www.fcolympia.cz, kde naleznete i další info z dění okolo hradecké Olympie

 



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): „Po celý zápas jsme dokázali držet stanovenou taktiku, která nás dovedla ke třem bodům. Převyšovali jsme domácí v nasazení a osobních soubojích, což bylo na umělém povrchu s menšími rozměry zásadní,“ říká trenér a hned navazuje. „Těší mě, že jsme se i přes inkasovanou branku, dokázali ještě do poločasu vzchopit a otočit výsledek v náš prospěch. Za stavu 3:1 jsme již byli pány na hřišti a kontrolovali jsme příznivý vývoj utkání.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
O. Kočí [-] - M. Hendrych [-] , I. Komjatý [-] (84. J. Kubík [-] ) , J. Macej [-] (59. K. Kratochvíl [-] ) , D. Matějka [-] - P. Pilík [-] (67. T. Madej [-] ) , F. Drobílek [-] , L. Volešák [-] , J. Junek [-] , J. Doležal [-] (53. D. Smolák [-] ) - M. Strnad [-] (67. J. Heřman [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Novotný [-] , J. Duben [-] , M. Strasser [-] (67. M. Kosař [-] ) - J. Poděbradský [-] , M. Demeter [-] , O. Haupt [-] (40. D. Ličman [-] ) , M. Ptáček [-] - P. Očovan [-] (90. D. Kuťák [-] ) , R. Jukl [-] (75. R. Korba [-] ) , O. Kraják [-] (83. M. Malínský [-] )

ŽK: 73. F. Drobílek , 77. D. Smolák , 83. K. Kratochvíl - 69. P. Očovan .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.