1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšehrad v závěru strhl bodový zisk na svou stranu. Přesně pálil Smolák


Branky


0

David Smolák góly v 85. a 90. minutě zlomil soupeře a rozhodl o dovozu bodů do Prahy. Benátky tak patří ke třem týmům, které po dvou zápasech nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
František Šturma (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Prohospodařili jsme první poločas. Řekli jsme si, že do zápasu vstoupíme aktivně, a to se nepovedlo. Soupeř byl lepší a nebýt Dana Bojčuka, třikrát jsme inkasovali. S první půlí tedy nejsem vůbec spokojen. O přestávce jsme si nějaké věci vysvětlili. Vstup do druhého poločasu byl z naší strany lepší. Po zasloužené standardní situaci jsme se dostali do vedení. Od našich hráčů mi chyběl především důraz a rychlejší práce s míčem. Přesně na tohle se zaměřujeme na tréninku, avšak vše nám strašně dlouho trvá. Vyšehrad byl prostě důraznější. Dokud se nezlepšíme, nebudeme pracovat v jiném tempu, tak nemůžeme být úspěšní. "




Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - M. Horák [-] , A. Pajer [-] , L. Bodeček [-] , M. Borovička [-] (46. M. Karásek [-] ) , O. Šíma [-] (74. B. Frimpong [-] ) , O. Špilár [-] (66. M. Korec [-] ) , J. Knobloch [-] , R. Žaloudek [-] , J. Kamlach [-] (88. J. Mižič [-] ) , M. Sedláček [-] (46. M. Ivanov [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
O. Kočí [-] - I. Komjatý [-] (86. J. Heřman [-] ) , D. Matějka [-] , J. Macej [-] , T. Nosek [-] , M. Hendrych [-] - F. Drobílek [-] (90. J. Kubík [-] ) , L. Volešák [-] , P. Pilík [-] (71. D. Smolák [-] ) , J. Doležal [-] (54. J. Junek [-] ) - M. Strnad [-] (80. T. Madej [-] )

ŽK: 35. R. Žaloudek , 84. M. Horák , 88. J. Mižič .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: LERCH Ondřej - ŠTEFAN Michal, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.