M. Kraus 13. (p.)
J. Kabele 78.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:30

2.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci zdolali i Štěchovice


Branky


13. M. Kraus (p.) , 78. J. Kabele - 60. J. Košata
0

Vyrovnaný duel rozhodl v 78. minutě svou brankou Kabele. Štěchovice tak ani na čtvrtý pokus na půdě soupeře z Králového Dvora nevyhrály. V prvním poločase dokázal využít penaltu Kraus, ale po výměně stran dokázal vyrovnat Košata. Remízový stavale hosté nedokázali udržet, v 78. minutě se totiž dokázal prosadit střídající Kabele. Do zápasu nastoupili Štěchovičtí oslabeni o dva hráče ze základní sestavy, kvůli zranění chyběli Maršálek s Pavlíkem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kraus proměnil penaltu

Start zápasu vyšel lépe domácím, ale ani jeden hráč z tria Balšánek, Kraus, Šlapák se nedokázal prosadit k ohrožení Soukupa. První z našich pokusů pak vyslal ze střední vzdálenosti Verner, který bránu netrefil. Na druhé straně pokračoval Králův Dvůr ve své snaze, ale Šlapák ve dvou šancích ztroskotal na Bustovi a Kučerovi. Ve dvanácté minutě však došlo ke štěchovickému faulu ve vlastním vápně a o minutu později proměnil Kraus penaltu bez větších potíží. Odpovědět se pohotově pokoušel Hřebeček, jeho načechraný pokus mířící do šibenice byl ovšem mírně nepřesný. Naši hráči se postupně dokázali dostat do tempa zápasu a dokázali svého soupeře postupně přehrávat, ale Novák na Krčka nevyzrál. Do šaten pak mohl jít ještě spokojenější domácí tým, po rohovém kopu Petra totiž Hell hlavičkou těsně minul bránu. Nastavený čas první půle ještě nabídl nepřesný hlavičkový pokus Batky.

 

Po ztrátě míče rozhodující úder

Druhý poločas odstartoval, stejně jako ten první, aktivitou domácích hráčů. Ve 48. minutě vybídl Kraus nabíhajícího Šlapáka a ten řádně prověřil Soukupa. Štěchovického gólmana pak zaskočil Kraus, který nechtěně srazil další pokus Šlapáka o minutu později. O vyrovnání posléze usilovali Halbich s Vernerem, ale ani jejich pokusy nezměnily skóre. To se povedlo až v 60. minutě Košatovi, který využil nahrávku Vernera a překonal vybíhajícího Krčka. Do hry se postupně vložila především taktika a obě mužstva se snažila vyvarovat chyb. Nebezpečně vypadalo zakončení Ježdíka ze standardky, ale Soukup balon včas vyboxoval do bezpečí. Otočit skóre zápasu se okolo 70. minutě pokoušeli Verner s Halbichem, ale dobře myšlenou přihrávku prvně jmenovaného vystihl jeden z hráčů soupeře. Osudový moment zápasu přišel v 78. minutě, Verner ztratil balon na půli hřiště, Balšánek převzal balon, využil nepřipravenosti zaskočených obránců, a přihrávkou nabídl druhý gól Kabelemu. Po vstřeleném gólu se domácí hráči zatáhli a nedávali našim hráčům moc šancí ke střelbě. Definitivně mohl tři minuty před koncem základní hrací doby rozhodnout ve skluzu Kraus, ale při jeho zakončení Soukupa zachránilo břevno. Čtyři minuty nastaveného času nám sice dali naději, ale v jediné vážnější akci byla Jakobovského střela sražena do zámezí.

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice

 

 



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , M. Hell [-] , J. Ježdík [-] (81. M. Vybíral [-] ) , M. Petr [-] - M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] , K. Soldát [-] , M. Procházka [-] (89. T. Bohánek [-] ) - A. Hájek [-] (83. P. Eliáš [-] ) , M. Šlapák [-] (66. J. Kabele [-] ) -

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] (61. T. Bulíř [-] ) , M. Verner [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] (46. J. Beneš [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] , L. Novák [-] (46. D. Halbich [-] )

ŽK: 44. M. Procházka , 45. K. Soldát - 19. J. Cienciala .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Makovička Milan - KOUBA Štěpán, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.