Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

9.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

1.0

Zázemí

5.0

Admiře v Dobříši napršelo vítězství


Branky


0

Těsné, ubojované a promáčené tři body si Pražané odvezli z Dobříše. Všechny branky padly už v prvním poločase, i když po pauze hosté nevyužili několik tutovek. Dobříšští dohráli utkání v deseti lidech, těsně před koncem se nechal vyloučit Gregor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší hostující střelci úřadovali

Před zápasem se po dohodě vedoucích s rozhodčími rozhodlo, že se bude hrát na hlavní travnaté ploše. Za stálého deště, na vodou nasáklém terénu, se hrál relativné kvalitní útočný fotbal, ve kterém tým ze špičky soutěže prokázal svoje kvality. Dlužno dát, že domácí tým mu byl místy vyrovnaným soupeřem.

 

Již v samém úvodu domácí Dobříšští zaspali, a tak již v první minutě dorazil Jiří Mošna míč vyražený Šedivým. Vzápětí mohla Admira zvýšit, ale Nádeníčkovu hlavičku vytáhl domácí gólman. V 7. minutě však Dobříšští šťastně vyrovnali. Odkop obránce zablokoval Václav Šrain a míč vysokým obloukem doputoval do branky. Rychlí hostující hráči útočili hlavně po stranách a s jejich centry měli domácí problémy. Dobříšští se soustředili hlavně na rychlé brejky. Po jednom z nich našel Gregor pasem Valsu, tomu však míč v rozhodující chvíli odskočil.

 

Dobříš se mohla kuriózně ujmout vedení, když slabá Šrainova střela podjela brankáři Víškovi pod nohou, ale ten jej stačil ještě před brankovou čárou odkopnout na roh. Dortův pokus pak skončil nad brankou. Na druhé straně Šedivý vyrazil tvrdou střelu Zahálky a hlavička Michálka skončila těsně vedle branky. Když pak po Valsově přihrávce přestřelil Gregor, přišel v 36. minutě před domácí branku centr, který skluzem poslal do sítě Bohumil Nádeníček. Nebezpečnou tvrdou střelu Majera stačil Šedivý vyrazit a v závěru první půle Maryškův přímý volný kop gólman neudržel, avšak dobíhající Gregor přišel k míči o chvíli později.

Šance zůstaly nevyužity

Druhou půli začali hosté opět náporem. Po akci Zahálky minul branku ve vyložené příležitosti Nádeníček, střelu Michálka vykopl Šedivý a dobíhající Nádeníček branku netrefil. Postupně, s horšícím se terénem, šancí ubylo, avšak domácí místy ve snaze o vyrovnání na pražany zatlačili. Maryška vystihl „malou domů“, trefil však jen brankáře a na opačné straně Martinic zamířil do břevna.

 

Při sérii rohových kopů před hostující brankou dorážel Talůžek, ale Víšek se vyznamenal. Šest minut před koncem byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Gregor. Hosté pak poslali míč na tyč, vracející se Šrain se štěstím udržel míč na brankové čáře a dobíhající hráči netrefili prázdnou branku. Přesto mohli Dobříšští ještě vyrovnat. V nastaveném čase chyběl Maryškovi krůček k tomu, aby dorazil míč zblízka do branky.

 

Zdroj: Oficiální web klubu MFK Dobříš



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík (pro mfkdobris.cz): "Na těžkém terénu si hráči sáhli až na dno svých sil. Soupeř byl nebezpečnější hlavně svými rychlými tahy na branku po stranách. Měl i více příležitostí."

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.eu): "Díky počasí byl těžký terén, ale pořád lepší než umělá tráva. Bylo to bojovné a důrazné utkání, rozhodčí ho odřídil výborně. Byli jsme podle mě jednoznačně nebezpečnější, vyhráli jsme zaslouženě."



Počet diváků: 250. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.