4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirouš dvěma góly nastartoval Čížovou


Branky


19. M. Jirouš (p.) , 29. M. Jirouš , 45. R. Zahrádka , 86. D. Chytrý - 85. M. Trojanec
0

Klub z malé jihočeské vesničky si bez větších problémů poradil s návštěvníky z Rokycan a přezimuje na parádním druhém místě divizní tabulky. Výhru řídil Martin Jirouš, který byl u třech branek svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase hotovo

Po porážce v Kobylisích si Čížová spravila chuť tím nejlepším možným způsobem – jasně vyhrála nad Rokycany a zakončila tak podzim na druhém místě Divize A.

 

Do zápasu vstoupila jihočeská parta velmi sebejistě a nenechala nic náhodě. Rokycanský brankář Vild měl plno práce, ale v 19. minutě už poprvé inkasoval. To byl Nečas faulován v pokutovém území a následnou penaltu proměnil nejlepší střelec domácího výběru Martin Jirouš. Za dalších deset minut se stejný hráč prosadil podruhé. Efektně a efektivně se otočil s balónem a napálil míč pod břevno!

 

Těsně před hvizdem ukončujícím první poločas zasadil Sokol svému soupeři rozhodující ránu. Roman Zahrádka se blýskl krásnou individuální akcí, když prošel přes dva bránící hráče západočeského celku a zasunul míč za Vildova záda.

Čestný zápis hostů

Čížovou pochopitelně vysoké vedení uspalo, a tak se ke slovu přihlásili také hosté. Aktivním napadáním si nutili chyby Jihočechů a také z nich pramenily slušné příležitosti ke korekci skóre z pohledu Rokycan. Jednou dokonce napálili břevno Satrapovy klece.

 

Snížit se hostům podařilo až v 85. minutě. Matěj Trojanec vypálil a balón před gólmanem ještě změnil směr, strážce čížovské svatyně byl bezmocný. Poslední slovo si přece jen vzal domácí výběr, když se po Jiroušově pasu trefil střídající David Chytrý a završil tak úspěšné, leč propršené odpoledne Čížové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Do utkání jsme vstoupili dobře. Martin Jirouš dal dva góly a Roman Zahrádka přidal třetí do šatny, to rozhodlo zápas. Nechali jsme na lavičce Jandu a zraněný je stoper Novák, takže si zahráli i hráči z lavičky. Vyhráli jsme zaslouženě.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Hráčská kvalita domácích (Jirouš) a „spolehlivý“ výkon arbitrů v podstatě režírovaly výhru domácích. Není asi úplně těžké vyhrát utkání, když jedno mužstvo může vše a druhé naopak nic.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Rozhoň [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] (65. D. Chytrý [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , T. Fenyk [-] (82. T. Janoch [-] ) , F. Zikmund [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - Š. Špic [-] , P. Grambal [-] , J. Vaščák [-] (69. D. Skopový [-] ) , O. Král [-] (46. J. Končal [-] ) , M. Trojanec [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (76. V. Kopečný [-] ) , J. Hereit [-] , P. Jindřich [-] (88. M. Špiroch [-] )

ŽK: 59. P. Jindřich , 71. J. Procházka .
Hráči zápasu: M. Jirouš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kapoun Michal - KLUPÁK Petr, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.