Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

10.0

FOTO: Aritma prohrávala už o dva góly, přesto veze ze Sedlčan dva body


Branky


31. M. Hájek , 53. L. Soldát - 55. L. Hrabák , 75. O. Rybka (p.)
0

Po brankách Hájka a Soldáta to s Pražany nevypadalo vůbec dobře, ale pomohla jim brzká odpověď Hrabáka. Na konečných 2:2 srovnal Rybka a v penaltovém rozstřelu se štěstí usmálo na hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita domácích

Do Sedlčan přijela pražská Aritma a na těžkém terénu předvedla obě mužstva sympatický výkon. V úvodu se s nepřízní hrací plochy lépe vypořádali hosté a už v první minutě také zahrozili. Po Baranově přihrávce se dostal ke střele Turák, ale zamířil vedle. Tatran se na polovinu Pražanů dostal prakticky až v nějaké osmé minutě!

 

Domácí pochopitelně nechtěli vymýšlet nic složitého, a tak dlouhými nákopy oslovovali agilního Němce v útoku. Ten se hned několikrát dostal do zajímavých příležitostí, ale Starečka nepřekonal. Hosté odpověděli Turákem, který střílel po centru Turbáka, a Capouch fantasticky zachránil domácí tým, když nohou vykopl balón směřující do brány!

 

Po půlhodině hry se příznivci Tatranu dočkali vedoucího gólu. Troníčkovi vypíchl míč Němec a přihrál Kdolskému, jenž tvrdě vypálil na Starečka. Ten míč pouze vyrazil před sebe přesně do míst, kde byl připraven Martin Hájek a domácí fotbalista důrazně dorazil míč do sítě. Aktivnější hosté se i ve zbytku poločasu dostávali do dobrých šancí, ale Capoucha zkrátka překonat nedokázali.

O dva góly pozadu? Nevadí!

Chvilku po změně stran navýšili domácí své vedení. Po autovém vhazování se k míči dostal Němec a odcentroval na Luboše Soldáta. Tomu také pomohlo zaspání hostujícího Barana a rázem z toho bylo vedení 2:0.

 

Odpověď Vokovických na sebe nenechala dlouho čekat. Z pětadvaceti metrů se do odraženého balónu z první opřel Lukáš Hrabák a krásnou střelou nedal Capouchovi, který míč viděl až na poslední chvíli, šanci. Za dalších dvacet minut Aritma srovnala. Rybka kolmicí vyslal do úniku Ambruse, ten přehazoval Capoucha a sedlčanský gólman nešetrným zákrokem donutil rozhodčího odpískat faul a ukázat na penaltový puntík. Ondřej Rybka se postavil k exekuci pokutového kopu a nemýlil se.

 

V posledních minutách měli šance domácí Valenta nebo Čejda, ale Stareček byl proti. V samém závěru mohli hosté dokonce obrat dokonat, jenže střídající Maione si vylámal zuby na Capouchovi, který se vytasil výborným zákrokem.

Dva body pro Aritmu

Penaltový pokus se nepovedl pouze domácímu Řehákovi, a tak Aritma brala z již skoro ztraceného zápasu dva cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Tím, že jsme v zápase po 55 minutách vedli 2:0 a nakonec jsme prohráli na penalty, je to pro nás zbytečná ztráta dvou bodů. Ale zápas jsme všichni odmakali naplno, i když se hrálo na těžkém terénu. Vyzdvihl bych Luboše Soldáta.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Prohrávali jsme už 2:0, musíme nakonec získané dva body brát. Byli jsme určitě lepší než domácí, ale fotbal se hraje na góly a ze třech šancí nám domácí dali dva, měli velkou úspěšnost. Často jsme se utápěli ve zbytečných kombinacích. Dobré dva body s dobrým soupeřem na těžkém terénu. Vyzdvihl bych osu mužstva, která hrála velice dobře – Lukáš Hrabák, Ondra Rybka a Robo Turák.“



Počet diváků: 128. Rozhodčí: Tesař Tomáš - ŠTUK Jaromír, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.