Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

FOTO: Nemožné, Doubravka vyhrála na penalty!


Branky


1

Vyrovnaný zápas mezi dvěma kluby ze západu nabídl oba góly už v prvním poločase. V penaltovém rozstřelu pak konečně protrhla Doubravka svou špatnou bilanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podruhé už Krejčí uspěl

V západočeském duelu se potkaly dva vyrovnané mančafty, které se nebojí dát šanci mladým hráčům. V úvodu utkání měla převahu Doubravka a byla lepší. Už v 9. minutě se do šance dostal Krejčí, proti němuž se však vyznamenal domácí gólman Vild.

 

Ve 23. minutě už byl však i rokycanský gólman krátký. Po nedostoupeném autovém vhazování se k míči dostal Ungr, který měl dost prostoru a času odcentrovat. Za cíl své přihrávky si vybral Pavla Krejčího a udělal velmi dobře, plzeňský záložník totiž umístil balón tam, kam měl a poslal svůj tým do vedení.

 

Po inkasovaném gólu se domácí probudili a herně se Sencu vyrovnali. Před koncem poločasu také dokázali vyrovnat i skóre. Po Vaščákově centru se o to zasloužil Michal Černý.

Jindřich spaloval, Brabec taktéž neuspěl

Druhý poločas měli naopak mírně navrch Rokycanští. Hra se většinu času přelévala od vápna k vápnu, přesto však měli domácí lepší příležitosti ke skórování. Dvakrát se v dobré pozici ocitl Jindřich, jenže v obou případech zklamal.

 

Střeleckými pokusy se také prezentovali Končal nebo Skopový. Doubravka odpověděla Brabcovým sólem, jenž přešel od poloviny hřiště přes všechny protihráče, ale střelu z boku nedokázal umístit mezi tři tyče. Novákova dalekonosná střela poté prolétla těsně nad, a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1.

Doubravka se raduje z druhého bodu

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté. Vild si sice sáhl na tři pokusy, dokázal však vytěsnit jen jeden z nich. Z Rokycanských naopak neproměnil Končal i Trojanec.

 

Foto: Facebook FC Rokycany



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Myslím si, že zápas nakonec skončil spravedlivou remízou, penalty už byly loterie. Spolehlivě zahrál Lukáš Aubrecht a slušně chytal Honza Vild.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Dobře jsme se na soupeře připravili. Hřiště bylo dobré, z toho jsem měl strach. Ze začátku jsme byli lepší než soupeř, lépe jsme kombinovali. Poločasový výsledek 1:1 zůstal i jako konečný. Jsem rád, že jsme protrhli naši nemohoucnost při penaltových rozstřelech. Dvou bodů si vážím, odvedli jsme solidní výkon i přes hodně tendenční rozhodování rozhodčího, z kterého jsem měl velmi špatný pocit. Vyzdvihl bych Dana Sýse a Pavla Krejčího.“



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - KOUBA Štěpán, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2016 19:24
Velmi dobrý výkon podal brankář SK Senco Doubravka Václav Bouzek.Chytnul dvě penalty