1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci ke konci podzimu září, vyhráli potřetí v řadě


Branky


66. J. Pachta - 58. F. Persán , 87. J. Carda
0

Po bezbrankovém poločase rozhodli hostující hráči o prodloužení své vítězné série brankami Persána a Cardy. Typický zápas o šest bodů nenabídl pohledný fotbal. Domácí byli více na míči, Slavojáci pak produktivnější. Z druhého dlouhatánského výjezdu na Karlovarsko se tak vracejí v nesrovnatelně lepším rozpoložení než po debaklu od karlovarských Buldoků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov nevyužil šance

Již ve třetí minutě mohli jít domácí do vedení. To by však Kabele nesměl na poslední chvíli přispěchat s čistým obětavým zásahem proti unikajícímu soupeři. Po chvíli se dostal k odraženému míči Novotný, ale zazmatkoval a z první na malém vápně trestuhodně vysoko přestřelil. Zelenobílí, v jejichž řadách nastoupil i Wagner, jenž nezištně přijel vypomoci ze svého pracovního působení ve Frankfurtu, ukázali pohlednou akci ve 12. minutě. Po pravém křídle pronikl Matěják, přesně našel Nováka, ovšem jeho střela postrádala přesnost i razanci. 

 

Ve 22. minutě vyzkoušel pozornost domácího gólmana Persán, po pěti minutách ho napodobil Novák. Na konci první půlhodiny hry se vyznamenal obětavým obranným zásahem Švec před Divišem. Zelenobílé akcie pak podržel odkopem z brankové čáry Kabele. A když vzápětí Novotný po svém průniku do slavojácké obranné linie vypálil tečovanou ránu pouze na roh, šlo se do kabin z provlhlého a sychravého nečasu za bezbrankového stavu.

Cardova tečka za utkáním

I po přestávce se místy hrála spíše šmrdlaná, jak hlasitě pojmenoval dění na trávníku jeden z domácích fandů. Plynulosti hry byly na překážku nepřesnosti, množství individuálních nezdarů a osobních soubojů. V 50. minutě domácí překombinovali slibnou akci a míč směřoval vysoko a daleko od brány. A byli to Slavojáci, kteří otevřeli skóre. Postaral se o to po samostatné akci František Persán, který dotíráním přinutil k chybě svého strážce a průnik chladnokrevně zakončil - 0:1.

Domácí odpovídali stereotypními průniky po křídlech a centry do ohně. Vyrovnávací gól dosáhli po standardní situaci z krátkého rohu, když centr zastihl zkoprnělou obranu a míč z kopačky Jindřicha Pachty na malém vápně skončil v síti. 

V 70. minutě vše směřovalo k tomu, že Ostrov otočí zápas. Kobera si po pohledné akci navedl míč na osu hřiště, prudce vypálil, ovšem Trnka se katapultoval směrem ke spojnici břevna s tyčí a zázračně míč vytěsnil na roh. Slavojáci se přihlásili o slovo v 79. minutě. Carda si výborně zpracoval míč, nabil Novákovi, kterému však střela tentokrát nesedla. 

Velkou příležitost dostali domácí po odpískaném faulu 18 metrů od brány. Zformovanou zeď ještě natáhli, avšak střelu napálili do českokrumlovských těl. A pak to přišlo. Kabele se postavil ke standardce u postranní čáry po faulu na agilního Persána. Centr přistál přesně na hlavě Jiřího Cardy a ten bez zaváhání dostal českokrumlovský tým podruhé a definitivně do vedení - 1:2. 

 

Autor: František Lippl



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Jsme zklamaní z výsledku. Chtěli jsme vyhrát. Měli jsme více ze hry, dost jsme Krumlov tlačili. Soupeř dobře bránil, my jsme se neprosadili. V páté minutě jsme nedali jasnou tutovku, potom jsme do soupeře bušili. Myslím si, že to vypadalo na remízový zápas, nakonec jsme před koncem dostali z ojedinělé standardní situace branku a tím soupeř vyhrál.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Po čtyřech a půl hodinách v autobuse a v opravdu chladném počasí nám chvilku trvalo se na hřišti rozkoukat. Přežili jsme množství standardek domácích a soustředili se na bránění a hru na brejky. Jeden se nám podařilo využít v druhé půli, když nám ho chybou nabídl soupeřův obránce. Pak jsme si nechali lacině vyrovnat, ale nakonec jsme ještě stihli po další standardce dát vítězný gól a vydřeli zbytek zápasu. Ostrov hrál dobrý fotbal a o to bylo vítězství sladší. Navíc bylo hezké hrát před velmi dobrou kulisou.“



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Diviš [-] , M. Rašman [-] (62. J. Tolar [-] ) , M. Novotný [-] , J. Horváth [-] , J. Liška [-] , M. Matoušek [-] (42. M. Kobera [-] ) , J. Pachta [-] , J. Glanc [-] , J. Nerad [-] , F. Tomáň [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Sekyra [-] , M. Matěják [-] (63. R. Šimášek [-] ) , M. Švec [-] , J. Carda [-] , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , D. Peroutka [-] (60. M. Strapek [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Persán [-]

ŽK: 40. D. Peroutka , 80. M. Svoboda , 90. F. Persán .
Hráči zápasu: F. Persán .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - DUDA Miroslav, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.