Čížová předvedla po přestávce krasojízdu


Branky


0

Čtyřmi góly po změně stran zdecimoval Sokol návštěvníky z Klatov. Po jasné výhře se tak Jihočeši bodově dotáhli na karlovarský tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdá hra Klatovských

Série deseti zápasů bez prohry, kterou se Čížovští pyšnili před 12. kolem, sice minulý víkend, skončila, přesto však Jihočeši drželi druhé místo, tři body za prvními Buldoky z Karlových Varů. V cestě jim stály Klatovy, tedy tým s výkony a výsledky jak na houpačce.

 

V prvním poločase nebyl k vidění fotbal zrovna oku lahodící. Domácí se snažili tvořit a kombinovat, Klatovští ale přijeli vybojovat remízu a za ní si pevnou obranou šli. Navíc se prezentovali velmi aktivním pressingem, kterým znepříjemňovali čížovským technikům celých pětačtyřicet minut. Hra Západočechů často byla za hranicí pravidel, a tak hned čtyři z nich viděli v první půli žlutou kartu.

Změna stylu znamenala čtyři góly

Po změně stran si domácí začali dávat balón rychleji od nohy a změna hry přinesla své ovoce dvanáct minut po hvizdu hlavního sudího. Jirouš vyhrál osobní souboj a předložil míč Petru Nečasovi, jenž překonal Rojíka v bráně Klatov.

 

S přibývajícími minutami se snaha a výkon Klatovských začaly pomalu sypat. V 74. minutě si na Dvořákův rohový kop vyskočil nejlepší hráč na hřišti Petr Janda a přidal kýženou pojistku na 2:0.

 

V posledních deseti minutách se pak domácí borci prosadili ještě dvakrát a ze zápasu nakonec udělali jednoznačnou záležitost. Po jednom z mnohých faulů hostů se k přímému kopu postavil Lukáš Dvořák. Jeho ránu ještě tečoval jeden z hostujících fotbalistů a Rojík neměl nárok s balónem letícím do protipohybu gólmana něco udělat. Za chvilku Jirouš vybídl ke skórování Romana Zahrádku a ten stanovil skóre na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Rozhodli jsme až po poločase. Vyšel nám vstup do druhé půle, kdy jsme dali gól v 57. minutě. Byli jsme poté lepší, mohli jsme přidat i další góly. Vyhráli jsme zaslouženě, dobře zahrál Petr Janda.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Ani nevím, jestli to chci komentovat. Jen mě zklamali hráči Čížové, co mají starty v lize (Jirouš a hlavně Nečas). Hrál jsem proti hodně hráčům, co dokázali víc než oni, ale nikdo z nich se tak nepovyšoval. Urážky typu „Kolik bereš peněz“ a „Klekni si, když se mnou mluvíš“ mi přijdou na takovéto úrovni docela smutné. Třeba Ruda Otepka, proti kterému jsme hráli asi pětkrát a dokázal mnohem víc než tihle dva dohromady, to je jiný borec.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Rozhoň [-] , P. Janda [-] , D. Novák [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] (82. D. Chytrý [-] ) , M. Jirouš [-] (88. M. Kočí [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , T. Fenyk [-] (62. M. Polodna [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Chirinciuc [-] , D. Žáček [-] - D. Pavlovič [-] , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] (85. V. Kaas [-] ) , I. Vojtko [-] (73. M. Lucák [-] ) - L. Bezděk [-] - M. Lukeš [-] (81. P. Rybák [-] )

ŽK: 48. M. Jirouš , 77. R. Nečas - 20. D. Pavlovič , 25. M. Mészáros , 36. L. Bezděk , 39. P. Kotrba , 54. M. Janda , 72. M. Lukeš , 77. D. Žáček .
Hráči zápasu: P. Janda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šob Aleš - HŮLKA Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.