0:3
(0:3)
11. M. Jirouš (p.)
33. P. Janda
43. M. Jirouš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová se udržela v čele, po poločase bylo hotovo


Branky


11. M. Jirouš (p.) , 33. P. Janda , 43. M. Jirouš
0

Zkušenost se vyplácí. Na všech třech brankách jihočeského týmu se podepsaly bývalé ligové hvězdy a Čížová si ze Sedlčan odváží další vítězství. Dvakrát se trefil Martin Jirouš, kterého doplnil Petr Janda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři direkty od Čížové

Do posledního utkání desátého kola Divize A vstoupili lépe Středočeši a vypracovali si první šanci hned po několika vteřinách, Satrapa však mohl zůstat v klidu. Poté se už iniciativy chopili hosté.

 

Po dvou standardních situacích byl ve vápně faulován Janda a rozhodčí Šálková neváhala s odpískáním pokutového kopu. Míč si na penaltový puntík postavil Martin Jirouš a poslal Sokoly do vedení.

 

Čížová i nadále pokračovala v aktivní hře a odměnou jim byl druhý gól z 33. minuty. Nečas utekl na levé straně a naservíroval míč Petrovi Jandovi, který ho uklidil za Capouchova záda. Blízko kontaktnímu gólu byl Repetný se svou nebezpečnou jedovkou. Ještě blíže pak Řehák, jehož projektil dokonce rozezvučel brankovou konstrukci.

 

Chvilku před koncem poločasu pak přišel třetí a zároveň poslední gól do sítě Sedlčan. Dvořákův pokus za Capouchem ještě neskončil, ale k dorážce se dostal Martin Jirouš a svou druhou brankou v zápase zvýšil náskok Čížové už na tři góly.

Druhá půle nebyla potřeba

Dle slov čížovského vedoucího Vávry se druhý poločas už pouze dohrával. Hosté si poklidně hlídali velký náskok a Středočeši se nemohli dostat přes perfektně fungující obranu Sokolů.

 

Třígólová výhra tak poslala Čížovou zpět do čela divizní tabulky, kterou vede před dotírajícími Karlovými Vary. Tatran naopak klesl na desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Zápas jsme hned začali šancí. To ale soupeře spíš nakoplo a začal předvádět svou kvalitu, ze které po dvou trestných kopech vytěžil penaltu. Poté do poločasu přidal ještě dva další góly. Škoda, že nám tam nespadly nebezpečné střely Repetného a Řeháka, který trefil tyčku. Druhý poločas nic moc nepřinesl, soupeř si v klidu hlídal svůj náskok a nám se bohužel nepodařilo ani snížit.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Vyhráli jsme zaslouženě. V prvním poločase jsme dali všechny tři góly a rozhodli jsme. Druhá půle se jenom dohrála. Z našeho týmu bych vyzdvihl Petra Jandu.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , P. Lípa [-] , T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] - J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , M. Dvořák [-] (76. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] - D. Němec [-] , P. Haas [-] (86. J. Čejda [-] ) -

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] (69. M. Kočí [-] ) , D. Novák [-] , M. Held [-] (80. M. Pohnán [-] ) , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] (89. T. Janoch [-] ) , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] (86. D. Chytrý [-] ) , T. Fenyk [-]

ŽK: 4. J. Vystyd - 17. D. Novák , 29. R. Nečas .
Hráči zápasu: P. Janda , M. Jirouš .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Šálková Helena - KASTL Jan, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.